Anita & Alexandra Hofmann fejre “30 års lidenskab – vanvid”

Billede: Anita & Alexandra Web

Endelig over 30! I maj 2018 var det tid. Anita & Alexandra Hofmann glædede sig over, at have været en del af show branchen i mere end 30 år. Og sådanne et 30 års jubilæum, vil blive fejret i et helt år: Mange live optræden, diverse open Airs til sommer, et jubilæums album der udkom i efteråret 2018 og meget mere. Især deres solo tourne ligger Anita & Alexandra på hjertet – dette fører dem i marts og april gennem Tyskland, Frankrig og Holland. Nye sange, usædvanlige ideer, meget musik og lidenskab for deres arbejde, som har eksisteret i flere år, garantere en særlig underholdende og energisk aften.

Siden begyndelsen i 1988 er der sket meget: Det hele startede med en privat fødselsdags fest til deres far. En bekendte så den lille, men fine optræden af børnene Anita & Alexander og hyrede dem til et lokalt festtelt. En stor succes.

Derefter fulgte flere regionale optrædener, indtil i 1990 hvor deres første CD udkom. TV optræden og tourne førte søstrene gennem de smukke byer i Europa. Kort tid efter fulgte den første solo tourne, hvor Anita & Alexandra var i stand til at realisere 100 %. Den musikalske forvandling begyndte.

Tro mod mottoet “Musik er grænseløs” eksperimenterede søstrene med andre musik stile. Fra klassiks folkemusik til folke stemte schlager til den nuværende “Hofmann lyd” er musikken forandret – Men ægteheden af Anita & Alexandre forblev altid den samme.

De går deres musikalske vej og elsker varationen. Hofmann søstrene, som de ofte kaldes, er ikke to kosmopolitisk, musikalske unge kvinder, der med ” Høje hæle” står fast i livet. De har nærhed, vittige og også en smule vanvittighed.

Dejligt er det, at lidenskaben og deres eksperiments-glæde har givet plads. I deres hjemby Meßkirch har de nu boet i 30 år og arbejder sammen med deres team på deres musikalske fremtid.

Anita & Alexandra er mere i deres element end nogensinde før. De lever deres drøm og brænder som aldrig før for deres allerstørste lidenskab: At berøre mennesker med deres musik, deres publikum, at kunne sætte et smil på deres ansigt og give dem masse styrke og sjov.

De har også deres energi på 30 tourner og har en masse overraskelser med om bord. De bringer ikke kun hits med fra deres album “100.000 Volt”, “Keine Liebeslieder” og “Jetzt und hier”…. med på scenen, men også en masse nye top aktuelle sange.

Fest med Anita & Alexandra Hofmann på deres store jubilæum og føl lidenskaben og energien. Billetter er tilgængelige her: Eventim

Kilde: Stadlpost.at

Køb deres seneste album her: Anita & Alexandra Hofmann – Hautkontakt

Det skal du læse