Anita & Alexandra Hofmann er fulde af optimisme

Søstrene Anita og Alexandra Hofmann har stået på schlager scenen siden 1988 og i dag er de meget overbeviste og optimistiske over fremtiden. “Vi gør kun det, vi virkelig vil,” forklarer de to sangerinder i et eksklusivt interview med bladet “Meine Melodie”. Alexandra understreger endda, at hun i øjeblikket er “i de bedste” faser af hendes liv. Hver morgen ved morgenmaden forstår hun, hvor heldig hun er at have sin mand Dietmar og hendes to børn Daniel og David. “Det er som at vinde i lotteriet,” siger hun.

Kilde: anita-alexandra.de

Hendes søster Anita er lidt mere tankevækkende i interviewet, fordi adskillelsen fra hendes partner gennem mange år, sidste år var “en stor pause” i hendes liv. Men forholdets afslutning har også haft mange positive ting med, “understreger hun. “Jeg er kommet til at sætte pris på værdien af venskab, og jeg ved, at gode venner ikke gør dig bekymret for fremtiden, og jeg har været tilbageholdende med at forestille mig, hvordan tingene skal være.” I stedet er jeg åben for alt det, hvad der udvikler sig nu. ”

I december er de to smukke Schwäbinnen på en stor kirke-koncert tur med klassiske stykker og julesange fra hele verden. “Disse koncerter er helt sikkert musik timer med sjælen udfoldet,” siger Alexandra. Og Anita understreger: “Jeg er glad for at kunne vise på turen, at jeg er en trænet klassisk sopran.”

Kilde: Meine Melodie, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse