Angelo Kelly – hvor er alle millionerne?

Kelly Family
Kilde: Kelly Family – Angelo yderst til højre.

En tomat-mozzarella, “bestilte Angelo Kelly på hotellet” Hyatt “i Hamburg, hvor Schlager.de møder ham til frokost. Kun en beskeden forret. Angelo Kelly har lært at være sparsommelig. Fordi, af de millioner, han har tjent sammen med “The Kelly Family”, er der intet tilbage. Med over 20 millioner solgte plader – hvor er din formue, Angelo?

Der kom mange penge ind, men der røg også utrolig mange penge ud” fortæller han. “Vi blev så store, at vi havde kontorer over hele verden, i Kina, London, USA. I vores storhedstid havde vi 400 medarbejdere – som selvfølgelig alle måtte betales.” Kellys tabte overblikket. “Vi fik lavet private fly, brugt en utrolig mængde.

Når alt kommer til alt, og da Kellys ikke var så succesrige, tjente de meget mindre.

Derefter kom det største chok: “Om regnskab har vi ingen viden om, på et tidspunkt kom en stor restskat: Vi skulle betale ti millioner euro!

Angelo har aldrig været lykkeligere end i dag

Så smeltede Kelly-formuen væk. I dag er røget millioner – men Angelo ved: Et beskedent liv er ikke et dårligt liv.

Sammen med kone Kira (38) og fem børn, Gabriel (16), Helen (15), Emma (12), Joseph (7) og Willi (2) lever de i et sommerhus i Irland. Børnene får ikke nogen lommepenge, familien køber regelmæssigt på loppemarkedet. Men Angelo var aldrig gladere end i dag.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse