Andy Borg: Sådan fejrer han nytårsaften

Juleferien er forbi, og alle glæder sig til årsskiftet. Nytårsaften er der mange, der planlægger årets fest, og “Schlager-Spaß”-værten Andy Borg har fundet på noget helt særligt til denne dag…

Raketter, festhatte, banderoler – Andy Borg vil undvære alt det i år. Juleferien blev fejret ret besindigt i Borg-huset – og derfor bliver det også ret stille nytårsaften. I et interview med Deutsche Presse-Agentur sagde Andy: “Hos os bliver nytårsaften ret hyggelig, næsten som jul.” Han havde været på farten i mange år med “Silvesterstadl”. Siden showet er blevet taget ud af sendefladen, har hans kone Birgit ikke længere accepteret at optræde i denne omgang.

Andy Borg: Dette er, hvad han vil servere nytårsaften

Andy Borg vil dog ikke undvære god mad, og derfor glæder han sig allerede til menuen nytårsaften: “Vi har allerede besluttet os for raclette i år, da vi ellers også har nydt at lave det til jul.” Alkohol ville dog ikke være på dagsordenen, for Andy kan åbenbart ikke lide vin særlig godt: “Jeg har bare ikke smagsløg til det. Ingen i min familie kan forstå det, men sådan er det nu engang.”

Andy Borg: Dette er hans beslutninger

Mere sport? Mere sund mad? Bruge færre penge? Nytårsforsætter er alfa og omega for mange mennesker – men ikke for Andy Borg: “Vi har ikke haft nogen nytårsforsæt i mindst ti år.” Årsagen er ganske enkel: Han plejede at tage en masse beslutninger, men intet virkede rigtig.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse