Andy Borg – Rørende kærlighedserklæring: Ikke en eneste nat uden sin Birgit

Schlager-veteranen Andy Borg rører ved sine fans’ hjerter. Det handler om kærlighed. I 31 år har hans kærlighed været: Birgit. Nu kommer han med en vidunderlig kærlighedserklæring.

Når Andy Borg synger: “At være sammen med dig er som at flyve. Tyngdekraften er besejret. Man svæver af sted. At være sammen med dig er så fuld af harmoni. Og pludselig – på en eller anden måde – giver alting mening. Fordi vi elsker hinanden (…)”, så lyder det, som om Romeo længes efter Julie. Men også Andy efter Birgit, hans Birgit. De har været et par siden 1992. Og angiveligt har hun ham “under kontrol”, som Andy Borg engang fortalte os.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af ANDY BORG (@andyborg_offiziell)

Andy Borg er fuld af taknemmelighed

Tiden med hende har gjort Andy Borg taknemmelig, som han fortalte “Echo der Frau” i et interview. Han er taknemmelig for, at “hun ubetinget bakker mig op og altid er hos mig! Selv om jeg er på farten omkring 150 dage om året for at spille koncerter, har Birgit og jeg ikke tilbragt en eneste nat fra hinanden indtil videre,” siger Andy Borg, som også har et dybt venskab med Stefan Mross.

Når vi er sammen, kan selv en varm suppeterrin være romantisk.

Andy Borg

Nærhed som en personlig opskrift på lykke, Borg: “Begge parter skal selvfølgelig kunne lide nærheden. Jeg vil ikke råde nogen til at gøre det. Men vi elsker det begge to, det passer bare til os.” Kan det blive mere romantisk? Ja, det kan det! Andy Borg: “Når vi er sammen, kan selv en varm suppeterrin være romantisk …”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse