Andy Borg hjælper verdensstjernerne ud af problemer!

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Han er en af de største underholdere i schlager- og Volksmusik-industrien og er populær blandt kolleger for sin muntre natur! De, der er blandt Andy Borgs venner, kan føle sig heldige. Så nu hjælper han en verdensberømt stjerne ud af problemer …

Vi taler om ingen ringere end Donald Duck! Andy Borg rykker til Entenhausen. Hvilken ære! I tredje bind i den populære dialekt-serie af “Lustigen Taschenbuchs” rykker Donald Duck til Wien denne gang.

Derudover vandt popstjernen Andy Borg som gæsteoversætter og skinner også i tegneserien som opera Opernball-danser “Andy Dorg” inklusive duckbill og fuldstændigt “duckified”. Vi ønsker ikke at afsløre historien på dette tidspunkt, kun meget lidt skal siges: Andy Dorg hjælper Donald Duck ud af en hårfin situation. Foruden sin rolle som “Andy Dorg” oversætter østrigeren dygtigt til wiener. Selvfølgelig handler denne historie om musik.

Popstjernen siger selv: ”Jeg fortærede de sjove pocketbøger som barn, og det var altid en drøm for mig at spille en rolle i Entenhausen. For mig er dette en rigtig ridderskab eller ænder, som vi andemænd siger!

Efter succes med LTB-dialektmængderne i München og Berlin offentliggøres den første udgave i Wien fra den 20. februar. Samtidig med operaen og derfor et must for enhver LTB-elsker og fan af de virkelig store kultbegivenheder.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse