Andy Borg: Han tabte kampen

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Faktisk skulle det store jubilæumsshow af “Schlagerspass mit Andy Borg” blive sendt den 11. september på SWR og endda samtidig på ORF – Fordi Schlager-legenden har været spændende på tysk fjernsyn i præcis 40 år i år og derfor har masser af grund til at fejre. Men den særlige fest kan ikke finde sted som planlagt!

Andy Borg må vige for Giovanni-Zarrella, for på denne dag, af alle tider, fejrer det nye “Giovanni Zarrella Show” premiere – live på ZDF. Showet lover store ting – udover den annoncerede live-sang vil flere kendte schlagerstjerner være der.

For at være på den sikre side og forhindre et muligvis stort tab af kvoter har de ansvarlige nu reageret. Til fordel for Giovanni Zarrella! Andy Borg skal nu fejre sit 40 års jubilæum på et andet tidspunkt i SWR. Det eneste spørgsmål er hvornår ?!

Hvornår kan Andy Bord holde sit jubilæum?

Fansene skal være tålmodige i hele to uger længere – i hvert fald i Tyskland. Fordi ORF i øjeblikket er den 11. september, mens SWR nu har valgt den 25. september, til at udsende specialudgaven af ​​”Schlagerspass mit Andy Borg”. Det er ganske muligt, at den østrigske tv-station vil følge trop, eller at oplysningerne på ORF-webstedet endnu ikke er blevet opdateret.

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Trods alt: Florian Silbereisen er om bord

De første gæster fra “Schlagerspass” er allerede kendt. Die jungen Zillertaler, Peter Kraus, Ireen Sheer, Patrick Lindner, Thomas Anders og – nu bliver det særlig kringlet – Florian Silbereisen!

Hvis showet var blevet sendt den 11. september som planlagt, havde Schlager-fans haft et endnu sværere valg. Andy Borg og Florian Silbereisen på SWR og samtidig Giovanni Zarrella på ZDF – mere schlager er ikke mulige! I mellemtiden er følgende gæster blevet annonceret hos italieneren: Kerstin Ott, Andrea Berg, Pietro Lombardi, Santiano og Sasha.

På den ene eller anden måde: Det bliver helt sikkert to flotte shows, som I nu kan nyde begge takket være udskydelsen!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse