Andy Borg fylder 60 år: ”Jeg kan godt lide at være en Schlager Fuzzi”

Foto: SWR/MCP/Kerstin Joensson

Andy Borg har al grund til at feste! Han fylder 60 år i dag. Og i 40 af dem har han haft stor succes i schlagerbranchen. Men han er langt fra at tænke på at holde op, tværtimod! I et interview med Heute.at gør han det klart: “Jeg kan godt lide at være en Schlager-Fuzzi!”

60 år, hvor vidunderligt! Andy Borg ser ud til at være helt i balance med sig selv på trods af den stigende alder. Frem for alt siden hans gennembrud for næsten 40 år siden, hvor han opnåede kæmpe succes med “Adios Amor” i 1982, så er han stadig stor i erhvervslivet.

Har hans kone Birgit noget at gøre med det? De har været igennem tykt og tyndt siden 1999. Ifølge Andy er hun af alle mennesker dog hans største kritiker!

Andy Borg: “Min Birgit siger det charmerende og diplomatisk”

”Når jeg kommer med sange, skal de først modnes. I dag har du din mobiltelefon med dig overalt, og hvis jeg tænker på en sang, mens jeg er ude på en tur, synger jeg ind den på den. Senere, når jeg er hjemme, sætter jeg mig ned ved tastaturet og fantaserer lidt, “afslører Andy Borg.

”Og jeg tør spille de 0,2 procent, der er tilbage for min kone – og så er halvdelen tilbage. Min Birgit siger det charmerende og diplomatisk: ‘Men gårsdagens sang var smukkere” fortsatte Andy i et interview med Heute.at.

Andy Borg: Meget at fejre

Men hans 60-årsdag er ikke alt, hvad Andy Borg skal fejre. Den 7. november præsenterer han sit tv-show “Schlager-Spaß mit Andy Borg” ikke kun på SWR, men også på ORF2.

Det siger sig selv, at fokus vil være på Andy Borgs 60-årsdag: “Fordi alt, hvad jeg i øjeblikket kan opleve og nyde, er en hyldest – ligesom dette Schlager-sjov. “

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse