Andy Borg er så taknemmelig over for sine forældre og for hans opvækst”

Han er indbegrebet af godt humør: Andy Borg emmer af ren livsglæde. Det gør den 61-årige med rette populær i schlagerbranchen. For i modsætning til andre, trods sin succes, holdt han sig altid nede på jorden – og altid venlig og optimistisk. Hvor kommer denne positive holdning fra?

Positiv tænkning! Hans mor og far er forbilleder

”Mine forældre lærte mig at tænke positivt. De er mine forbilleder,” afslørede Andy Borg. “Positiv tænkning bringer dig længere i livet end at forsøge at hævde dig selv med albuerne. Ellers havde jeg ikke gjort den her karriere.« Men han har ikke kun sine forældre at takke for sin indstilling til livet. Andy afslører også, at hans mor Ingeborg (83) gav ham en kærlighed til musikken fra vuggen af. “Vi plejede at gå i skoven for at samle svampe, og vi sang begge kraftigt,” husker den indfødte østriger med glæde om sin barndom i Wien.

Ord, der helt sikkert ville smigre hans forældre! For Ingeborg og Adolf Meyer (83) var i begyndelsen noget kritiske over for deres søns musikkarriere . Ikke desto mindre: “Jeg er mine forældre taknemmelig for min opvækst. De lærte mig at respektere og være venlig mod alle.” Det holder Andy Borg fast i hele sit liv.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse