Album-“Countdown” fra Marie Wegener

Foran os alle bliver kursen sat systematisk, hvilket banede vejen for Marie med dette album. Efterfølgeren til hendes DSDS-vindende album “Königlich” føles på mange måder som om det var hendes egentlige debut. For hendes stemme er enestående, hendes talent stort. Siden den 6. juli er hun i lovlig alder, fejrede hun sin fødselsdag på stadionscenen i Gelsenkirchen foran tusinder af fans, der hjerteligt lykønskede hende.

Det var Andreas Gabalier, der hørte hende synge titlen “Niemals Allein” ved en fest hos hendes nye manager, og var også sikker: En sanger af dette kaliber har ikke eksisteret længe i den tysktalende verden. Han inviterede hende straks til sin enorme stadion-turné som opvarmning.

Denne sang, som førte til det faktum, at hun var i stand til at optræde live foran omkring en halv million mennesker i de største stadioner i Tyskland i 2019, placerede hun som et bonusspor og som en tak på dette album. Med sit gymnasiumseksamen i lommen har hun nu opfyldt sin sidste forpligtelse til at vie sig fuldt ud til sin musikkarriere.

Næppe noget album forventes med en sådan spænding som “Countdown”, som udkommer den 27. september 2019 via Electrola / Universal, og som allerede kan forhåndsbestilles.

I løbet af hendes, allerede enormt imponerende karriere, tæller Marie sig ned til den dato, og således er “Countdown” blevet et meget personligt album af en ung kunstner, der netop har genopdaget sig selv og formuleret for sig selv, hvem hun er.

Så hun arbejdede også intenst på alle numre. “Ich bin Marie” er en sådan sang, hendes følelsesmæssige anker i disse spændende tider. “Ich bin ich so wie noch nie”, synger hun fortroligt, og det ser ud til, at sangen lige er i tide til, at nedtællingen kommer til nul.

En gigantisk ballade som “Immer für Dich da” er ikke blevet lavet af en tysk sanger i lang tid. Hun vidner imponerende om det talent, som Mary er velsignet med. Foran det indre øje vises en verdensstjerne som Whitney Houston, Celine Dion, Christina Aguilera og store tyske sangere som Sarah Connor. Marie Wegener kan med sikkerhed forberede sig, efter denne ballade tvivler ingen mere på hendes ekstraordinære gave.

Som tak til alle mødre dedikerer hun “Danke” til hendes egne, der støttede hende fra begyndelsen med fuldt engagement. Den anden store ballade på dette album er igen af usædvanlig modenhed for en knap atten år gammel kunstner.

Så spændende og udfordrende som hendes tid er, med opbakning fra familien og hendes #teammarie, er “Ruhrpottkind” en klippe i, oversat til fransk i ‘La Rochelle’. Ægthed, iscenesættelse, selvopdagelse, Marie taler om i “So wie ich bin” og opmuntrer sig selv og andre piger: ”Jeg tror, at jeg en dag kan elske mig selv, som jeg er”.

Hun ser sig selv som en del af den ændring, hun ønsker at se, og lever op til den fulde standard, hun har sat for sig selv. Marie udnyttede sin offentlige tilstedeværelse i det øjeblik, hun blev kendt: Som talsmand for vegansk ernæring og dyrs rettigheder var hun ansigtet til PETA-kampagnen i 2018 og senest forside temaet for World Vegan Magazine.

Dette album er et biografisk vendepunkt i Maries liv. Dette er startsignalet for et nyt liv, både kunstnerisk og personligt, og vil blive hørt.

Bestil det her: Marie Wegener – Countdown

Det skal du læse