Aflyst! Dieter Bohlen udskyder sin MEGA Tour

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Hvad sker der? Der er næste aflysning af koncerter! Pop-Titanen Dieter Bohlen trækker stikket til sin “MEGA Tour” 2020. Stress er grunden – hans familie kommer først!

Efter det meget omtalte jubilæum for hans fans, viser tv-vært Stefan Mross (“Immer wieder Sonntags” ARD) annulleringen, efterfulgt af den næste afvisningshammer. RTL-Star og ex-Modern Talking sangeren Dieter Bohlen annoncerer sin “MEGA Tour” til næste år. Han vil kun spille koncerterne i Dresden og Oberhausen.

Dieter Bohlen informerer sine fans via sine sociale mediesider:

”Efter den enorme succes med min turné og haller med mere end 10.000 besøgende, er jeg nødt til at tage en pause i et år nu. Jeg har simpelthen ikke tid til at gøre ting, der betyder noget for mig i år. Jeg vil gerne have mere tid til min familie. Men i 2021 fortsætter det i de største haller i Tyskland. Selvfølgelig finder mine koncerter i år stadig sted i Dortmund, Wien og München, og i Oberhausen og Dresden kan vi fejre sammen igen næste år. Du kan returnere dine billetter, du allerede har købt til de andre koncerter i 2020, og få dine penge tilbage. Tak for din forståelse. Tak, for at så mange er kommet til koncerterne – vi ses senest 2021! “

Grunden – Mere tid til familien

Årsagen: Mere tid til familien og skuffelsen over aflysningen i EWE Arena i Oldenburg, fødestedet til Dieter Bohlen, er især stor. For 65-åringen er familien i forgrunden, han har alt for meget stress.

Det er imidlertid uforståeligt for mange fans at retfærdiggøre aflysningen med sit tv-engagement. Når alt kommer til alt, har Dieter Bohlen været vært for “DSDS” på RTL siden november 2002 – så det er nu 17 år! Og “Das Supertalent” i 12 år nu. Så han faktisk burde være i stand til at estimere nøjagtigt, hvor meget stress der er i året, før han annoncere sådan “MEGA Tour”. Når alt kommer til alt kan hans fans se frem til året 2021 – vi får se det og tage Dieter Bohlen på hans ord. Ellers står det: “Tre gange NEJ for Dieter Bohlen …”

Stefan Mross: Fansene venter!

Men Dieter Bohlen informerer sine fans på en rettidig og hurtig måde. Offentligheden og fans af Stefan Mross har ventet i dage på en ærlig forklaring på hans afvisning. Det lovede han alle. Men Stefan Mross er stadig stille, og gemmer sig bag de såkaldte “produktionstekniske grunde”. Måske vil han tage et eksempel fra Dieter Bohlen …

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse