Ægteskabelig skænderi ved fuld lydstyrke – kan deres forhold modstå det?

Foto: SWR/Wolfgang Breiteneicher

Barbara Schöneberger må ofte slippe dampen. Til stor ærgelse for hendes mand … Hun kan tale som et vandfald og er kendt på tv for sin livlige og muntre måde. Men ve, hvis hun er i dårligt humør. Så red dig selv, hvem der kan! Når hun har sine aggressive fem minutter, kan hun blive direkte oprørsk. I et interview afslørede hun nu sin dårlige afhængighed af argumenter. Åh gud! Kan ægteskabet tage dette?

“Jeg har helt sikkert en tendens til at være udiplomatisk,” indrømmede hun åbent. Et er sikkert: Schöneberger er højlydt og snakker ikke ord. Det er dog ikke alt, som hun nu afslører. “Nogle gange vil jeg kaste med ting,” sagde hun.

Hendes personlige lynafleder er manden Maximilian von Schierstädt! Nogle gange fremkalder hun endda argumenter og kommer i et ægte raseri. ”Så forvrides mit ansigt, og jeg har ikke længere kontrol over mit spyt,” fortsatte hun. “Det er vanvittigt, hvilken vrede du nogle gange opdager i dig selv!”.

Det lyder som om tingene er eksplosive derhjemme. Stakkels Max! Med hensyn til temperament er han bestemt vant til meget fra sin elskede, men sådan opførsel vil irritere selv den mest afslappede mand på et tidspunkt. Men tilsyneladende ved han, hvordan han skal forsvare sig selv. Hvis Barbara bliver imødegået, får det hende bestemt til at tænke, siger hun. Du har bestemt brug for stærke nerver med denne kvinde

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse