Adskillelse fra sit varemærke

Foto: ZDF / Sascha Baumann – Thomas Gottschalk

Thomas Gottschalk er nok en af ​​de mest populære stjerner på tysk tv. Seerne elsker ikke kun hans gode smittende humør – Et vist varemærke gør også den indfødte i Bamberg umiskendelig. Det er slut med det – Gottschalk har besluttet at fjerne det.

2021 var absolut hans år: “Wetten, dass ..?” – Comeback med Thomas Gottschalk bragte omkring 14 millioner seere til ZDF. Grund nok til at invitere den 71-årige til showet “2021! Menschen, Bilder, Emotionen”. Der overraskede “Thommy” alle seere såvel som moderatoren Günther Jauch.

Thomas Gottschalk dukkede pludselig op med et andet look. Overraskende nok har tv-stjernen fjernet sit varemærke – den blonde, krøllede manke. “Jeg har en ny frisure, som du kan se. Jeg vil (ligne) lidt Günther Jauch og Kai Pflaume. Og det er det, der kom ud af det,« forklarer Gottschalk til sin mangeårige tv-kammerat Jauch.

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Thomas Gottschalks væsentligt kortere frisure blev ret godt modtaget af Günther Jauch, der var vært for sit sidste RTL årlige anmeldelsesprogram. “Det gør dig mere mandig,” roser Potsdam-beboeren. Det kan man kun være enig i. Den nye frisure er virkelig imponerende, kære “Thommy”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse