Anita Hofmann: Hun får sit drømmebryllup!

Anita Hofmann og hendes forlovede Christian Filip har gået gennem livet sammen i tre år nu. Parret bliver aldrig træt af at understrege, hvor glade de er sammen. De to elskende er dog stadig ikke nået hen ad gangen. Det var ikke motivationen der manglede. Der kom hele tiden nye snublesten i vejen. Den sidste af disse blev endelig fjernet for nylig, hvilket gjorde det muligt for brylluppet at blive afholdt næste måned – med pave Frans velsignelse!

Pave Frans godkender ægteskabet

Anita Hofmann har helt konkrete ideer til sin store dag. Disse omfatter blandt andet en traditionel ceremoni i en kirke. Men da hendes kommende mand allerede var blevet gift, måtte der ske en annullering. For dette rejste parret til Rom for at se pave Frans, som tilsyneladende anerkendte den oprigtige kærlighed mellem de tilstedeværende og derfor indledte annulleringen. Hvilket held!

Stor fest planlagt i Messkirch

Takket være den hellige Faders hjælp kan vielsen finde sted den 30. juli 2022. Oprindeligt ville Anita og Christian sige ja til hinanden i 2021. Coronaen spændte ben for parret. En fest med tildækkede ansigter var simpelthen udelukket.

Så meget desto større er glæden over de kommende fester, som der helt sikkert vil blive talt om i lang tid fremover i Anitas hjemby Messkirch på grund af den lange og prominente gæsteliste. ”Vi har en meget stor familie og en stor omgangskreds. Derfor besluttede vi os for et stort bryllup,” meddelte den kommende brud i magasinet “Stars und Melodien”.

Søster Alexandra som rollemodel

Anitas søster og sangpartner Alexandra blev også gift i Messkirch for mere end 20 år siden. Siden da har hun haft et ægteskab med ægtemanden Dietmar, som har givet to sønner, men ingen skandaler. Anita bliver snart nødt til at efterligne denne bedrift. Efter alle de forhindringer, som hun skulle overstå sammen med Christian Filip inden brylluppet, er det nærmest en barneleg!

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse