“ZDF-Fernsehgarten”: Det vendte tilbage – skam hos publikum

Foto: ZDF / Jana Kay

Det er så forfærdeligt ubehageligt! “ZDF-Fernsehgarten” havde planlagt en særlig overraskelse til mors dag. Dette forårsagede imidlertid fjendtlighed hos publikum.

Efter en pause på syv måneder var Andrea Kiewel tilbage i søndags kl. 12 med “ZDF-Fernsehgarten”. Blandt gæsterne var Ben Zucker, Mike Singer og Maite Kelly. Giovanni Zarrella ønskede ikke at gå glip af sæsonens første episode og trådte foran kameraet.

Men ikke kun det: Giovanni skulle påtage sig en meget speciel opgave. Da søndagen også var morsdag, ønskede Giovanni at overraske en mor foran fjernsynet.

Moderen blev totalt overrasket

Og så startede katastrofen: “Din datter Laura har skrevet til os de sidste par dage:’Min mor er den største af alle, fordi hun altid placerer sig selv som nr to, altid er der for mig, uanset hvad’ ‘, sådan introducerede Giovanni overraskelsen.

Som et resultat blev Giovanni forbundet med Laura. Imidlertid var det først kun hendes forvirrede mor Andrea der sås. Hun syntes totalt overvældet af situationen og gav kun korte svar til sangeren.

Giovanni starter samtalen: “Hej Andrea” – total stilhed på den anden linje. Laura forsøger at formidle: “Sig noget!” Andrea: svarer kun kort: “Hej!”

”Andrea, hvordan har du det?” Giovanni prøver igen. Igen kun et kort svar fra Andrea: “Godt!” Giovanni giver ikke op:

“Jeg ønsker dig en vidunderlig mors dag!” Andrea på den sædvanlige koncise måde: “Tak skal du have!” Giovanni spørger derefter: “Er du glad for at se mig eller os?” Andrea svarer: “Alle tiders!”

Denne overraskelse vendte tilbage – Da Giovanni bemærkede, at der ikke var nogen samtale med den overraskede mor, henvendte han sig til datteren: “Fortæl os: hvorfor er din mor så god?” Laura svarede: “Min mor er bare den bedste mor, jeg kan forestille mig. Hun er ikke kun der for mig, men også for min bedstemor. ”

Laura blev følelsesladet og undertrykte et par tårer, som tilsyneladende imponerede Mama Andrea mindre – hun så bare væk. Endelig fik moderen en serenade fra Giovanni.

I det mindste på nettet, fik den mislykkede overraskelse folk til at grine. En bruger kommenterede på Twitter: “Det er så forfærdeligt ubehageligt!” og en anden spørger sig selv: “Hvorfor gør du dette mod din mor?”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse