EM i fodbold 2024: Disse schlagerstjerner er i EM-feber

Olé, Olé, Oléeee – Europamesterskabet i fodbold starter endelig i Tyskland! Det går løs i dag d. 14. juni 2024, og ikke kun “Schland” (Humoristisk forkortelse af Deutschland .red), men også schlagerstjernerne er i EM-feber. Schlagerstjernerne har også fået EM-feber. Kunstnerne fejrer fodboldhøjdepunktet på deres egen måde og har naturligvis deres egne hold at holde med i turneringen.

Andreas Gabalier giver den gas til EM Public Viewing

Som for eksempel Andreas Gabalier, der giver sin strandkoncert i Lignano den 14. juni. Han er selvfølgelig også i EM-feber. I tråd med dette har han planlagt en fodbold-efterfest for sine fans på Spiaggia Bell’Italia. Efter koncerten vil Andreas Gabaliers publikum kunne se åbningen af EM i fodbold med kampen mellem Tyskland og Skotland ved en offentlig visning. En kamp, som DJ Ötzi helt sikkert ikke vil gå glip af.

For DJ Ötzi er europamesterskabet i fodbold en “superfed” begivenhed. Han indrømmer også, at han er en stor fodboldfan. For da hans fans spurgte ham på Instagram, om han så EM, svarede han: “Ja, helt sikkert!” Europamesterskabet er endda en “superfed” begivenhed for ham. Den eneste hage: Selvom EM i fodbold finder sted i Tyskland i år, hepper DJ Ötzi primært på det østrigske hold. Giovanni Zarrella har det på samme måde, hans hjerte banker også for to fodboldnationer: Italien og Tyskland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giovanni Zarrella (@giovannizarrella)

Giovanni Zarrella er ved at blive fan af dette EM-fodboldhold

Schlagerstjernen er særligt engageret i starten af Europamesterskaberne. Kort før åbningen byder Giovanni Zarrella det italienske landshold velkommen til München. Det er en drøm, der går i opfyldelse for Italien-fanen: I en Instagram-video overrækker Giovanni Zarrella den italienske målmand Gianluigi Buffon en velkomstgave, og Buffon signerer sin italienske fodboldtrøje. Et “momento Fantastico” for Giovanni Zarrella. Ikke desto mindre afslørede sangeren for et par dage siden i et interview med “t-online”, at han er sikker: Tyskland bliver europamestre i fodbold!

Bitter – han går glip af åbningen af Europamesterskaberne

Anna-Maria Zimmermanns tre sønner håber helt sikkert på samme succes. Schlagersangerinden følger fodboldturneringen i sit eget land sammen med dem. Kun én schlagerstjerne afslører, at han desværre ikke kan se åbningskampen ved EM i München den 14. juni: Stefan Mross. “Jeg skal øve,” forklarer sangeren i ARD-programmet “Leben.Live!”. Næste søndag, den 16. juni 2024, starter hans succesfulde format “Immer wieder sonntags” igen. Måske kan han nå at indhente den tabte åbning til den tid og ligesom sine kolleger blive smittet af EM-feberen i Tyskland til de kommende kampe.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x