Ydmyget af sin nære ven

Florian Silbereisen har i mange år været den ukronede konge af showet en lørdag aften. Hans schlagerfestivaler trak millioner af mennesker hen foran skærmen, men nu er Flori blevet ydmyget af netop en “nær” ven: Giovanni Zarrella har overgået Florian med sin ZDF-galla! Den sjette udgave af “Giovanni Zarrella Show” var især en så stor succes, fordi det lykkedes italieneren at gøre det, som Florian ikke har kunnet gøre i lang tid: Giovanni fik overraskende mange unge seere foran skærmen (markedsandel 11,4 procent).

Et seks minutter langt medley med danseindslag lige i begyndelsen, yngre gæster som Queen-sangeren Adam Lambert eller Vanessa Mai, som længe ikke har ønsket at være en del af den ideelle Silbereisen-MDR-Schlager-verden. Giovannis show virker mere livligt og mindre gammelt end Floris “Feste”.

Giovanni selv optrådte ofte sammen med sin kollega og nære ven, og tog sine første skridt ind i schlagerens verden der. Hvordan må det føles for Flori at blive efterladt af sin tidligere elev? Das Erste holder i øjeblikket en pause med Schlagerfesterne: Flori’s show til marts er blevet aflyst, andre datoer er endnu ikke fastsat. Der er heller ingen turné. Stjernen er i øjeblikket i gang med optagelser til “Das Traumschiff”. Ikke desto mindre spørger mange fans sig selv: Er Silbereisens bedste tv-dage talte?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse