Wilfried Gliem: Wildecker Herzbube blev opereret otte gange på 13 uger!

Det var faktisk kun en mindre, ufarlig operation, som Wilfried Gliem måtte gennemgå i juni. Der er ingen grund til bekymring, som han afslørede eksklusivt over for StadlPost dengang. Men i sidste ende blev det lille sår til otte operationer, herunder en hudtransplantation!

Wilfried Gliem: Tilbage på hospitalet efter kort tid

Et tilsyneladende harmløst lille sår mellem hæl og ankel skulle være indvarslende for Wilfried Gliems hospitalsodyssé, som kult-sangeren afslører over for “BILD”: “Min læge sagde, at det åbne sår skulle behandles. Det var der, jeg kom på hospitalet for første gang.”

På det tidspunkt gav han StadlPost et eksklusivt interview fra hospitalet om sit drastiske vægttab. Tre uger senere vendte han hjem, men såret blev inficeret – så han måtte tilbage på hospitalet. For at gøre tingene endnu værre, fik den 76-årige også Corona der!

Han vil være tilbage på scenen i januar

Så Wildecker Herzbube måtte komme på isolationsafdelingen. “Såret var vedvarende, og det tog lang tid, før betændelsen forsvandt”, fortæller han til “BILD”.

“Først derefter kunne man foretage en hudtransplantation. Der blev skåret et stykke hud ud af min fodsål, og såret blev lukket med det. Hullet i min fodsål blev derefter lukket med et stykke hud fra mit lår”, beskriver Wilfried Gliem den langvarige procedure.

Ikke desto mindre ser han positivt på fremtiden: “I januar vil jeg stå på scenen” – tro mod Freddie Mercury’s legendariske sang, som han synger igen og igen: “I want to break free…”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse