Ulykkesdrama – Han kan næsten ikke gå

Foto: Büro Wildecker Herzbuben

Wildecker Herzbube lider af alvorlige smerter efter et uheldigt fald. Han fejrer sin 75 -års fødselsdag den 10. september. Normalt ville det være en grund til at feste for Wilfried Gliem. Men efter en dramatisk ulykke kan Wildecker Herzbube næsten ikke gå længere.

For to år siden faldt den populære folkemusikstjerne i sin have i Wildeck-Hönebach i Hesse og faldt på balderne. Kun ved hjælp af sin kone Elke (71) kunne han rejse sig.

”Det gjorde ondt. Jeg gik ikke til lægen i starten, men det gik ikke væk,” siger han til MEINE MELODIE. Endelig fik han taget et røntgenbillede. Diagnosen: Et kompliceret brud på en ryghvirvel.

”Den dag i dag kan jeg stadig ikke klare det. Jeg har stadig stærke rygsmerter, når jeg går. Hvis jeg bruger rollatoren, har jeg det bedre, fordi jeg støttes fremad,” forklarer han.

Han kan nu kun tilbagelægge længere afstande med ganghjælpemidlet. Eksperterne siger, at helbredelsen vil ske hurtigere, hvis den store sanger tabte sig. Men det er svært. ”Jeg spiser meget mindre end min kone, som er meget tynd. Min store svaghed er dog snacks,” siger han.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse