Andrea Berg, Vanessa Mai & Co: Det var deres tidligere job

Foto: freepik.com

Andrea Berg, Andy Borg og Andreas Gabalier fylder – når der ikke er corona – hele stadioner med fans, der ønsker at høre deres musik. Men der var også tidspunkter, hvor schlagerstjernerne havde helt andre jobs. Vi afslører, hvad de største Schlager-stjerner arbejdede med FØR deres store karriere gennembrud!

Andrea Berg arbejdede som sygeplejerske

Før sin store karriere arbejdede Andrea Berg som sygeplejerske inden for onkologi. Men hun har altid ønsket at stå på scenen.

Hun dansede hos Krefelder Prinzengarde og indspillede sine første sange på musikkassetter. I 1992 vendte tidevandet, og hun byttede det kliniske termometer mod en mikrofon. Hendes andet album “Gefühle” hjalp hende endelig med at bryde igennem.

Andy Borg var mekaniker

Før den store karriere startede for faren til Musikantenstadl, afsluttede Andy Borg først en mekanikeruddannelse i Nedre Østrig. Andy blev opdaget i en konkurrence i ORF-programmet “Die Große Chance”. Hans store gennembrud kom i 1982 med “Adios Amor”.

Jürgen Drews ville være læge

Den selvudråbte “Kongen af Mallorca” Jürgen Drews sigtede faktisk mod et ret solidt job: Efter eksamen fra gymnasiet tilmeldte han sig en medicinsk grad i Köln for at følge i sin fars fodspor. Han var især interesseret i områderne kosmetisk kirurgi, traumakirurgi og HNO. I grundkurset var der imidlertid mangel på forståelse for kemi og fysik. Han afbrød studiet og eksamenen, så han sluttede sine studier tidligt efter to år. Hans karriere begyndte derefter med Les Humphries Singers. Resten er historie!

Wildecker Herzbuben har også en fortid

Wolfgang Schwalm og Wilfried Gliem blev heller ikke født på scenen: Før sin karriere arbejdede Schwalm for Wildecker Herzbuben som elektriker, Gliem som forsikringssælger. De to havde deres første optrædener i backing-bandet af G.G. Anderson. Gliem blev senere også manager. Til gengæld gav Anderson de to deres mega succes “Herzilein”.

Mickie Krause var filmstofprinter og underviser

Før Mickie Krause blev en “schlager-stjerne”, lærte han først jobbet som filmprinter, derefter blev han ungdoms- og hjemmepædagog. Især dette job gav ham mange muligheder for at afprøve sit talent foran et publikum. I fritidsuddannelsen sørgede han også for musikalsk underholdning for unge mennesker, f.eks. Ungdomslejre eller spejdere. I mellemtiden varmer han Ballermann op med sine festhits.

Andreas Gabalier ville være advokat

“Fordi jeg er programmeret til at være ærlig og retfærdig”, berettigede Andreas Gabalier engang sit valg af juridiske studier i Graz i et interview. Til fordel for sin musikkarriere opgav han imidlertid sine studier og har siden da rocket scenen. Med succes!

Giovanni Zarrella var computernørd

Ex-boyband-stjernen Giovanni Zarrella uddannede sig som IT-systemadministrator efter skolen og arbejdede senere i salg hos Hugo Boss. I mellemtiden er han ikke kun en succesrig musiker, men frem for alt super succesrig med sine italienske hits.

Vanessa Mai arbejdede som mediedesigner

Vanessa Mai forsøgte sig først som hiphop-danser, men efter uddannelsen uddannede hun sig som mediedesigner. Vanessa har dog aldrig rigtig arbejdet i dette erhverv, fordi hun startede som musiker i 2012 og har bestemt ikke fortrudt dette skridt den dag i dag.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse