Wildecker Herzbuben: Sangeren Wolfgang har et nyt band!

Siden 1980’erne har brødrene Wolfgang og Stefan Eisenbach samt Elke Frohnapfel været musikalsk på farten i og uden for Hünfelder Land. For to år siden grundlagde de festbandet SoundXpress i Burghaun. Men for nylig har bandet fået et prominent medlem: Wolfgang Schwalm, en af de to Wildecker Herzbuben, er nu fast medlem af partybandet …..

Den tidligere “Herzbube” Wolfgang Schwalm har taget en ny musikalsk udfordring op og står nu regelmæssigt på scenen med partybandet “SoundXpress” fra Østhessen. Kemien mellem Wolfgang og Stefan Eisenbach, et af de stiftende medlemmer af SoundXpress, er bare perfekt. De to har kendt hinanden i årevis og har allerede aktiveret hinanden musikalsk ved Schwalms datters sølvbryllup. Ved den lejlighed blandede Schwalm sig med bandmedlemmerne, og det “passede med det samme”, husker Eisenbach.

Foto: soundXpress / presse

I dag synger den tidligere Wildecker Herzbube ikke længere de velkendte Herzbuben-sange på tv, men dækker engelske og tyske tophits sammen med SoundXpress til fester og fejringer i regionen og uden for. De tre tilbageværende bandmedlemmer nyder godt af Schwalms mangeårige erfaring og hans utroligt fine øre. Schwalm akkompagnerer ikke kun bandet vokalt, men viser også sine evner med en trompetsolo eller to. Eisenbach er begejstret for Schwalms spil og glemmer alt andet omkring det. Ikke desto mindre er Schwalms musikalske karriere med SoundXpress bare en dejlig hobby ved siden af hans hovedjob. Bandmedlemmerne har sat sig for at spille en eller to koncerter om måneden for at have det sjovt med musikken. Men hvis der skulle komme flere, er det ikke noget problem for Schwalm.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse