Vincent Gross: Kvinde hemmelighed! Han kører nu på to baner?

Noget stort kommer til os! Fredag ​​den 12. juni udgiver schlager stjerneskuddet Vincent Gross sin splinterny singel “Chill Out Time”. Den matchende, lidt anderledes musikvideo vises parallelt med singlen. Bevis for, at god underholdning er mulig, selv i Corona-tider.

Men Corona trak en stor grænse i hans planlægning, som for så mange andre kunstnerer! For han ville optage den nye musikvideo på den solrige ø Mallorca.

Vincent Gross til Schlager.de: “Alle store popsangere lavede engang en video om/på Malle. Det ville jeg også gøre. Alt var allerede planlagt. Vi havde fundet placeringerne, skrevet manuskriptet, lejet villaen og reserveret flyvningerne. Og så kom Corona. ”

Men Vincent og hans hold blev overhovedet ikke skræmt af situationen. Tværtimod: der blev hurtigt fundet et studie, der hurtigt blev “Klein-Malle”.

I stedet for palmetræer på Mallorca fandt man nogle til at puste op, ​​i stedet for en luksuriøs swimmingpool et børnebassin og i stedet for vidunderlige solstråler, godt placerede studiolamper.

Vincent Gross: Faldt han i kærlighed med to synkroniserede svømmere?

De ønsker ikke at afsløre for meget fra den rigtig originale musikvideo endnu. Når alt kommer til alt ønsker vil vi ikke at tage nogen forventning til den kommende fredag. Kl. 12.00 udsender “Schlager für Alle” premieren på musikvideoen på YouTube og Facebook. Kort efter vil den være tilgængelig som en almindelig video – selvfølgelig også på Schlager.de.

Men man kan afsløre en ting: Det bliver varmt i det nye klip af Sonnyboy. Ved siden af ​​ham spiller to ekstremt attraktive kvinder en rolle. Han tilbringer sin “Chill Out Time” med dem begge i sangens varighed og er pludselig overrasket over en hot synkroniseret svømmetræning! Selvfølgelig i børnenes børnebassin. Så opererer Vincent Gross nu på to spor? Vincent er officielt single og er endnu ikke set offentligt med en partner.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse