Vincent Gross: Nu “leder” han efter kærlighed på tv

Siden 2018 har tv-kokken Roland Trettl forsøgt at bringe ensomme hjerter sammen i VOX-parprogrammet “First Dates – Ein Tisch für zwei”. Det langvarige tv-hit er så populær blandt publikum, at kanalen nu har besluttet at vise en variant med en berømthed. En af deltagerne er Vincent Gross. Han siger: “Jeg går derind helt uden at tænke, og jeg er spændt på at se, hvad der venter mig!”

Vincent Gross om “First Dates – Ein Tisch für zwei”.

Princippet i showet: To helt fremmede mødes på en blind date på en pub. De lærer hinanden at kende over en drink i baren, inden de bliver ført til et bord, hvor de spiser sammen. Derefter har de to tid til at snakke og lære hinanden at kende. Når aftenen er slut, skal de beslutte, om de skal betale hver for sig, eller om en af dem skal betale regningen. Med andre ord, om de ønsker at se hinanden igen eller ej. Det er egentlig ret enkelt.

Det særlige ved kendisspecialet er, at stjernerne møder folk, som ikke er i offentlighedens søgelys. Vil Vincent Gross derefter fortælle sin date om sit erhverv? “Jeg tror ikke, at jeg kommer uden om det, men jeg vil da præsentere mig selv som musiker,” siger den 26-årige i et interview med stationen.

Indtil videre har det ikke fungeret med den helt store kærlighed. Det er ikke så underligt, for musikeren er meget på farten, så hans privatliv er gået lidt i stå, og det vil den schweiziskfødte musiker gerne ændre på. “Jeg tænkte ved mig selv, at jeg har været single så længe nu, men jeg har aldrig haft en blind date, og nogle gange synes jeg, at det er endnu mere spændende, når den anden person ikke kender mig, og man kan lære hinanden at kende helt uvildigt,” siger Vincent.

“Et No-Go ville være arrogant opførsel”.

Og hvordan skulle damen være, der kunne erobre Vincents hjerte? “Min type er sporty, jeg har også dyrket sport i meget lang tid og har stadig brug for det som en balance. Langt hår, samme højde eller mindre end mig og åben. Det er det vigtigste for mig, at når man taler med hinanden, er det ikke en ensrettet gade, hvor man kun får enstavede svar,” siger han. Hvad der slet ikke ville fungere, ville være “arrogant adfærd”. Uanset hvordan daten ender, vil den unge Vincent helt sikkert betale regningen: “Jeg vil helt sikkert betale, det er gentleman agtigt for mig.”

Ville han bryde af, hvis hans modpart slet ikke passede ham, og samtalen var ret overfladisk? Nej, siger den han, for: “Jeg tror på, at hvis man er halvvejs på samme niveau, kan man sætte sig ned med hvem som helst og snakke om Gud og verden.” Så meget kan vi afsløre: I showet møder schweizeren den 27-årige Liv fra Østrig, som mener, at alle skal have plads til at opfylde deres drømme …

Disse stjerner deltager også

Ud over Vincent Gross søger disse berømtheder også efter det perfekte kærlighedsheld i de to afsnit af kendisspecialet “First Dates – Ein Tisch für zwei” (fra 16.1. på RTL+, senere på VOX): sanger og “Dschungelcamp”-vinder Prince Damien, skuespillerinde Liz Baffoe, “Momo”-skuespillerinde Radost Bokel, “Promi Big Brother”-vinder Werner Hansch, den tidligere “Alles was zählt”-stjerne Bela Klentze og komiker Lisa Feller.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse