Vincent Gross: Hvem er den nye ved hans side?

Foto: Vincent Gross / Dennis Horstmann

For nylig var en optræden i ZDF-Fernsehgarten særlig overraskende – Vincent Gross fremførte duetten “Wo die Liebe wohnt” sammen med den attraktive Emilija Wellrock. Titlen og den fælles præstation blev meget godt modtaget af fansne. Men hvem er den nye alligevel? Eller er det endda en længe kendt dame i Vincents liv?

Hvis du var opmærksom og så de nyligt udgivne musikvideoer af Vincent Gross, ved du sikkert allerede: Emilija har allerede fungeret som skuespillerinde i fire musikvideoer af schweizeren:

I “Nicht allein sein”, i airplay -hittet “Über uns die Sonne”, i “Chill Out Time” og også i klippet til den aktuelle single “Hautnah”! Og duetpartnerne har noget andet tilfælles: Begge er aktive inden for kampsport – mens Vincent Gross har titlen “Schweizer Jugendmeister in Tekwando”, er Emilija en entusiastisk karatefighter. Boksning og thaiboksning er også en del af hendes færdigheder. Men det bliver endnu mere spændende …

Emilijas rigtige efternavn er Wellbrock. Hun trak lige et “b” ud og tager nu fart under navnet Emilija Wellrock. Hun har også en tvillingsøster ved navn Alina. Hun gik på “Stage School” i Hamborg i tre år. Som et resultat vandt tvillingerne også løbet om engagement som dansere og sangere til den 60. European Song Contest. Emilija er meget alsidig inden for dans såvel som musikalsk – hun mestrer 13 forskellige dansestile, og takket være sin musikalske erfaring i “Monster High Live” (2016) og “Grease” (2017 til 2018) har hun også en masse vokal færdigheder.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Emilija Wellrock (@emilijawellrock)

Ny single udkommer på fredag

Vincent Gross har naturligvis valgt en rigtig power-kvinde. Udgivelsen af ​​”Wo die Liebe wohnt” er fredag ​​den 13. august 2021 og vil blive vist på Telamo. Bliver dette det næste airplay-hit for den sympatiske schweiziske fyr?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x