Vincent Gross: Hvirvel om sit kærlighedsliv

Foto: Vincent Gross

Vincent Gross og Emilija Wellrock er begge officielt singler og angiveligt bare gode kolleger. Desto mere overraskende, at “ikke-parret” pludselig kyssede midt på scenen på “Immer wieder Sundays”! Kommer den næste store schlager-kærlighedshistorie frem?

Vincent Gross: Kys foran et millionpublikum, og ganske vist var der allerede et første kys fra Vincent Gross og Emilija Wellrock i den officielle musikvideo. Men i den sidste udgave af “Immer wieder sonntags” ville de to tilsyneladende vise det igen. I fantastisk vejr gav duo-parret hinanden så dybe blikke, at Vincent lagde hånden ømt på hendes kind og gav hende et dybt kys!

Vincent Gross: “Hun er en drømmekvinde”

Et par uger tidligere optrådte de to kunstnere sammen i ZDF-Fernsehgarten. Der forblev det dog til kun at holde i hånd og kigge dybt i øjnene. Ikke desto mindre ulmer rygtemøllen om, hvorvidt det kunne have udløst mere med duetpartnerne. Efter den pludselige kyssehandling ville “BILD” vide, hvad der foregik fra schweizeren. Hans åbne svar: “Jeg følte mig bare så glad i øjeblikket, at dette skulle gøres.” Men de er ikke et par, selvom hun er “en drømmekvinde”, som Vincent åbent indrømmer! På spørgsmålet om, hvorfor de ikke ville være et par, forklarede den 25-årige drilsk: “Jeg kan ikke rigtig tænke på en grund …”. Er Vincent Gross nyforelsket?

Emilija Wellrock: Det er, hvad hun siger om det særlige øjeblik

Under alle omstændigheder havde de to tid nok til at lære hinanden at kende. Emilija har allerede medvirket i fire Vincent Gross-musikvideoer. Tid nok til at lade gnisterne flyve! Under alle omstændigheder fandt hun det første live kys alt andet end ubehageligt: ”Åh kysset var vidunderligt. Jeg nød det meget. Øjeblikket var lige det rigtige.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse