Vanessa Mai: Tydelig meddelelse til hendes fans

Vanessa Mai er faktisk ikke en oprørsbørste. Men da nogen stillede det forkerte spørgsmål under en spørgerunde og svare sine fans på Instagram, flippede hun helt overraskende ud!

Det er her, det sjove stopper. Der er simpelthen problemer, du som kunstner ikke vil diskutere med dine fans. Dette inkluderer frem for alt private ting som ægteskab, familie og selvfølgelig udseendet. Vanessa Mai har været nødt til at tage en masse kritik tidligere, især om sidstnævnte emne.

Senest da hun blev spurgt om hendes angiveligt for små bryster! Så det er ikke rigtig overraskende, at hun flippede helt ud under sådan et spørgsmål og svare med sine fans! Hvad skete der?

I spørge og svar-runden gik en fan tilsyneladende et skridt for langt, da han ønskede at vide, om Vanessa er gået ned i vægt.

Hun flippede og svarede tilbage: “Nej, jeg er ikke gået ned i vægt, og hvis jeg gjorde det, giver det dig ikke noget (den, der kommenterede)!” Det ser ud til, at Vanessa er træt af påtrængende spørgsmål om sin krop.

Selv om det klare svar måske kommer på lidt hårdt: Vi kan forstå Vanessa, for på et eller andet tidspunkt skal der være en grænse.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse