Vanessa Mai halvnøgen: Men hendes mor vidste intet om det

Vanessa Mai har udviklet sig til en af de mest succesfulde og alsidige kunstnere på den tyske musikscene i de senere år. Med sange som “Ich sterb für dich” og “Wolke 7” har hun sunget sig ind i mange fans’ hjerter. Væk fra scenen deler hun nu en usædvanlig privat indsigt.

Vanessa Mai glæder sine fans

Vanessa Mai begyndte sin karriere som medlem af schlagerbandet “Wolkenfrei”, før hun startede sin solokarriere i 2015. Med sin friske blanding af pop og schlager har hun vundet en bred fanskare og placeret flere albums på hitlisterne.

Vanessa er dog ikke kun kendt for sin medrivende musik, men også for sine imponerende sceneshows og sin jordnære facon. Ud over sin musikalske karriere er hun involveret i forskellige sociale projekter og deler åbent sit liv med sine fans via de sociale medier. De har nu fået lov til at se en masse af hendes hud.

Vanessa Mai viser sig letpåklædt

1,1 millioner mennesker følger Vanessa Mais liv og gransker hendes opslag nøje. Især én detalje har sandsynligvis fanget fansenes opmærksomhed. Den 32-årige dukkede op til en kampagnefotografering kun iført en blazer og afslørede en særlig kropsdel.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af VANESSA MAI (@vanessa.mai)

“Mor sagde altid, at min “portvinsplet” ville forsvinde under mine bryster, når jeg blev voksen. Hun vidste bare ikke dengang, at mine bryster ikke ville fungere,” skrev brunetten til Instagram-billedet. Vanessas følgere er begejstrede for den ærlige indsigt. “Sund humor erstatter mange skønhedsidealer,” kommenterede en bruger billedet.

Selv om hendes mor ikke havde ret i det, hun sagde dengang, kan hun stadig være stolt af sin datters succes. Vanessa Mai fik i øvrigt sit musikalske talent fra sin far Mario. Han blev født i Kroatien og arbejdede selv som musiker. Som barn fulgte sangerinden sin far til mange små koncerter og fik endda lov til at optræde på scenen sammen med ham.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x