Chokdiagnose under Vanessa Mai kræftscreening

Vanessa Mai har lavet en rørende appel til sine fans på Instagram om at gå til regelmæssige kræftscreeninger. I et følelsesladet opslag fortæller Mai om sin egen oplevelse med vævsforandringer på livmoderhalsen, som blev opdaget under en rutineundersøgelse.

I videoen siger Vanessa Mai, som for nylig virkede meget sårbar og grådkvalt: “I kender mig ud og ind, men der er én ting, I ikke kan vide endnu. Jeg vil gerne dele det med dig nu.” Vanessa tager emnet kræftforebyggelse op og siger, at det er meget vigtigt for hende personligt, “fordi jeg havde en situation for to år siden, hvor jeg kom i kontakt med det for første gang”. Hun måtte gennemgå en operation for at fjerne vævsforandringerne.

Vanessa Mai går regelmæssigt til kontrol

Takket være hendes regelmæssige kontroller blev operationen udført på et tidligt tidspunkt, og Mai er nu helt rask igen. Hun forklarede, hvor vigtigt det er at få foretaget regelmæssige kræftscreeninger for at kunne genkende og behandle vævsforandringer på et tidligt tidspunkt. Vanessa Mai, som i øjeblikket er tilbage på landevejen med sit schlager-projekt “Wolkenfrei”, understregede: Jeg var virkelig heldig.

Med sin appel ønsker Vanessa Mai at opfordre sine fans til også at få foretaget regelmæssige helbredsundersøgelser. Hun forklarer, at en halv million mennesker hvert år diagnosticeres med kræft, og at chancerne for helbredelse er større, hvis sygdommen opdages tidligt. Mai understreger, at kræftscreeninger ikke skal være skræmmende, og at det er vigtigt at få foretaget regelmæssige undersøgelser, så der kan handles i tide.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse