Vanessa Mai topløs på Instagram

Vanessa Mai kan være stolt. Ikke kun musikalsk har hun meget at tilbyde. På hendes Instagram-post fra ferie i Kroatien viser hun nu fuld krop. Vanessa Mai viser sig solbadende med sin hund. For at mændenes verden ikke freaker helt ud, er brysterne blevet dekoreret senere med stjerner.

Vanessa Mai er ung, fit og kan lide at vise, hvad hun har. Især på Instagram, kan hun lide at sende billeder i sexet poses. Hendes seneste top-not-billede om bord på et skib, mens hun rejser i Kroatien, elektrificerer medierne og hendes fans. Mange seere ser endda en grænse overskredet i disse billeder. Men hvis man ser nærmere på billedet, viser det sig, at det hele bare er en storm i et glas vand. En ung kvinde under solbadning og “brystvorterne” er endda senere censureret med stjerner. Er det virkelig spændingen værd?

Selvfølgelig er Vanessa Mai nu anklaget for at sende billederne, for at fremme sit nye album. Men hvad er der galt med det? Kvaliteten af ​​hendes sange ændrer ikke dette Instagram-indlæg. Fanerne går helt sikkert ikke ind i pladeselskabet, køb den nye Vanessa Mai CD “Schlager”, fordi tolken har så smukke bryster.

Vanessa Mai med nye sange på tv

Efter ferien i Kroatien har Vanessa Mai travlt igen og kan ses på mange tv-shows. Den 29.09. vil hun blive set på “Willkommen bei Carmen Nebel” på ZDF . Derudover udruster hun Thomas Gottschalk på hans “68er Show” d. 06.10. i det andet besøg. Vi håber også, at Vanessa Mai vil være til stede ved schlagerbooom i 2018 med Florian Silbereisen.

Kilde: SchlagerFieber.de

Det skal du læse