Vanessa Mai: Mobbet!

For cirka et år siden faldt Vanessa Mai ned i et dybt hul, trak sig tilbage og annullerede endda sin planlagte turné! Nu, kun to måneder efter hendes comeback, chokerede Vanessa med en mobning tilståelse! Faldt hun igen i en psykologisk krise?

Hvor der er lys, er der også skygge: Vanessa fremstår stærk og hård på scenen. Men væk fra rampelyset ser det meget anderledes ud med hende. Vanessa indrømmer, at hun er “ekstremt genert privat” og “temmelig usikker”. Fatal, i betragtning af den modvind, hun har at gøre med …

”Jeg kender ikke nogen, der aldrig er blevet marginaliseret eller mobbet i deres liv. Jeg har set det meget selv! ”, Forklarer hun. Og kritikken stopper ikke! Vanessa er konstant i skudlinjen. ”Der er altid mennesker, der hvisker eller ruller deres øjne,” klager hun. Hvad betyder det!

Faldt hun tilbage i psykokrisen?

Det irriterer hende også at være “permanent sat i bås” som kunstner. Men hvem hjælper hende med at tackle alt presset og stressen? Hendes mand Andreas måske? Under alle omstændigheder kunne han ikke redde hende sidste gang fra at falde.

”De stigende forventninger har nedslidt mig,” indrømmede hun i november. Nu gælder det naturligvis igen: Rød alarm! Er hun igen hjælpeløs mod sine modstandere?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse