Vanessa Mai kæmper mod karantæne kuller

Kilde: Semmel.de

Vi bliver hjemme! Flere og flere kunstnere har travlt med stue-koncerter eller spørgsmål og svar-sessioner via Instagram i disse dage. Men det fylder heller ikke dagen. Vanessa Mai viser på sin TikTok-kanal, at hun i øjeblikket keder sig på grund af forbuddet mod kontakter derhjemme.

Karantænen kommer langsomt til Aspach i Baden-Württemberg! Mens svigermor Andrea Berg har hænderne fulde, ved Vanessa Mai ikke hvor hun skal slå tiden ihjel. Sociale medier er det magiske ord. I en ny TikTok-video viser sangeren, hvad hun har travlt med.

”Er du glad eller keder du dig?” Spørger Vanessa sine fans på TikTok. Det er uklart, om det virkelig er kedsomhed, eller om Vanessa deltager i #boredinthehousechallenge mod dagens sløvhed.

Fansen er alligevel begejstrede – Størstedelen af Mai’s tilhængere skriver, at de også keder sig derhjemme. Men mange er glade, fordi de trods alt er sunde. Og alligevel er Vanessa TikTok-videoer de bedste, indrømmer en fan under videoen. Korte videoer er også en god afledning i disse tider, og Vanessa gør, hvad hun kan, nemlig underholde.

@vanessa.maiAre you happy or bored? 😆##happyathome ##boredinthehouse ##boredinthehousechallenge ##foryou ##fürdich ##fyp ##vanessamai♬ original sound – jeremylynchofficial

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse