Vanessa Mai glæder sig til ny (gammel) producent

Hun er i de sidste 2 år slået igennem på schlager scenen og har fået mange priser. Fra guld til platin til endda ECHO. Og i fremtiden vil Felix Gauder producere sangene til Vanessa Mai.

Fra den tidligere sangerinde fra “Wolkenfrei” er hun nu blevet et meget moderne schlager ansigt – både visuelt og musikalsk. Og alligevel synes Vanessa Mai at være “Den gamle”. Vanessa, og ved hvem hun skylder sin succes – nemlig hendes fans og dette lader den 25 årige tydelig mærke. Det er ikke dårligt med autografer og foto, og holder også gerne aktion, det gør hendes fans lykkelige.

Vanessa kan i dag lokke børn og teenagers ind i koncert hallerne og få dem til at skrige og græde. Vanessa har siddet som dommer i DSDS og det sidste solo album blev produceret af Dieter Bohlen.

Felix Gauder producere igen for Vanessa Mai

Vanessa, der den forgangne lørdag i TV showet hvor Florian Silbereisen var vært “Die SchlagerChampion – Das Fest der Besten” fik overrakt guld for Wolkenfrei albummet “Endlos verliebt” (overrakt af Wolkenfrei producent Felix Gauder) ligesom guld for hendes solo album “Regenbogen” (overrakt af pladeselskabet)

Vanessa, der glædede sig over priserne og genforeningen med sin tidligere producent, fik sikkert talt over sig og fik sagt noget der nok ikke skulle have været offentliggjort den dag – men nu er det officielt. Og Vanessa glæder sig vanvittig – på hendes Facebook side kunne man læse lørdag aften:

En strejf af Wolkenfrie

“Da jeg ved #schlagerchampions på Live TV fik sagt noget, som ikke skulle have været ude endnu…. men hvorfor skal man altid beholde den bedste melding for sig selv, når jeg i virkeligheden vil dele det med jer: Ja, det passer, Felix Gauder vil producere min sange og vi går snart i gang med de første sange!

Denne beslutning betyder virkelig meget for mig, jeg glæder mig vanvittig, til igen at arbejde sammen med ham. Nogle kan huske Felix fra min tid med #Wolkenfrie, men han har også haft “Wo du bist” og 1000 Lieder” og et ansvar for Gold- Edition af Regenbogen”.

Da jeg i november var i studiet for at lave disse sange til Gold edition, følte jeg at jeg var hjemme. Ved du hvad jeg mener?”

Men ikke kun Vanessa er glad – også talrige fans er lykkelige over denne nyhed og håber igen på titler, der igen har et “strejf af Wolkenfrei”. Lad os overraske!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse