Vanessa Mai: Flipper ud på tv

Når Vanessa Mai ikke kan lide noget, siger hun det frit og tydeligt, og ikke altid med blomstrende ord, men nogle gange med et grimt sprog, som nu i hendes nye SWR-show “Not Mai Show”. Men hvordan skete udbruddet?

Vanessa Mai er i øjeblikket et samtaleemne.

På grund af hendes biografi “I Do It Mai Way”, hvor hun piller schlagerscenen fra hinanden, men især Dieter Bohlen og Jürgens TV – for at sige det mildt. Nu skaber hun sensation med sit nye show “Not Mai Show”. Fordi i den første episode af showet, hvor sangeren Tim Bendzko (37) var gæst, blev Vanessa Mai taget foran de løbende kameraer! Hvad skete der?

Vanessa Mai: “Hold kæft!”

Og ja, det særlige ved showet er, at en slags kunstig intelligens overtager moderationen og fastsætter spillereglerne. “I hver runde er der noget på spil for din præstation i slutningen af showet. Kategorierne er Stage, Look, Support og Grand Finale. Hvis du vinder en udfordring, får du din humane vilje, hvis du taber, giver jeg dig den ideelle komponent til din præstation.”

“Gurgle”-udfordringen fik så Vanessa til at gå helt amok. Årsag: Hvis hun taber, skal hun danse med en slange. Vanessas reaktion: “Hold kæft, det er ikke rigtigt. Hvis den er ægte, slår jeg dig ihjel, virkelig!” Den dumme ting: Vanessa og Tim formåede faktisk ikke at gætte syv ud af ti sange, hvilket i sidste ende betød, at Vanessa måtte optræde med en boa slange!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af SWR Schlager (@swrschlager)

Vanessa Mai brokker sig over sammenligningen med Helene Fischer

Men slangedansen er endnu ikke toppen af isbjerget. Vanessa Mai må også finde sig i en sammenligning med Helene Fischer. Da den kunstige intelligens ville vide, hvem Tysklands mest succesfulde schlagersangerinde var, svarede Tim Bendzko charmerende “Vanessa Mai”, men svaret var forkert. Vanessa måtte ufrivilligt indrømme, at det var Helene Fischer. Et hårdt slag for Vanessa Mai, der for nylig mistede sin bedstefar, har altid været udsat for sammenligninger med Helene Fischer.

I et interview med “DasDing” forklarede hun engang: “Du skal forestille dig det sådan her: Min allerførste overskrift som 20-årig var: “Er Vanessa Mai den nye Helene Fischer? Det har fulgt mig gennem hele min karriere som sanger og har også tynget mig. At blive sammenlignet med en, der har været i branchen i ti år, som har været meget længere fremme, og at kunne følge med det, er slet ikke muligt.” Hvor har hun ret …

Det skal du læse