Vanessa Mai: Pikant tilståelse

Vanessa Mai byder en gang om ugen en berømt gæst velkommen til et interview i sit SWR-webshow “On Mai Way”, som kan ses på YouTube. I den seneste udgave bød Vanessa velkommen til internetstjernen Nicolas Lazaridis, bedre kendt som “Inscope21”.

De to spillede blandt andet drukspillet “Ich hab noch nie …” den dag. I dette spil bliver deltagerne præsenteret for udsagn, der begynder med “Jeg har aldrig …”, for eksempel: “Jeg har aldrig løjet!” Men hvis en af spillerne allerede har gjort det, skal de tage en slurk alkohol. Vanessa Mai og hendes gæst valgte dog alkoholfrie shots til spillet i showet. Ikke desto mindre blev der afsløret saftige detaljer, blandt andet om Vanessas kærlighedsliv.

“Jeg har kun haft et engangsknald”

“Jeg har aldrig…”-udsagnene var forberedt på forhånd af redaktionen, og det blev virkelig intimt. Der var følgende sætning: “Jeg har aldrig haft et two-night stand”. Efter at både Nicolas Lazaridis og Vanessa Mai først havde undret sig over, hvad udtrykket two-night stand kunne betyde, indså de hurtigt, at et two-night stand er en nat, der følger efter et one-night stand. Der sker dog ikke noget med personen efter det.

Mens YouTuberen drak et shot, bestod sangeren denne gang. Nicolas Lazaridis reagerede med forvirring: “Vent, vent – du drak ikke bare?” Hvorpå Vanessa Mai forklarede: “Nej, jeg havde ikke et two-night-stand!” Det ville den 29-årige ikke rigtig tro på: “Du skal ikke lyve!” Men musikeren præciserede: “Jeg lyver ikke! Jeg har kun haft et one-night-stand.”

Nicolas Lazaridis ville ikke lade denne udtalelse stå: “Som om du ikke mødte den samme fyr igen?” Hertil svarede den 31-årige: “Jo, men så igen bagefter. Så er det ikke et two-night-stand.” Til sidst kunne YouTuberen kun være enig.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x