Vanessa Mai: Dette er den nye mand ved hendes side!

I en Instagram-samtale med Andrea Kiewel søndag meddelte Vanessa Mai, at der snart vil komme ny musik fra hende. En dag senere var der allerede mere information tilgængelig på hendes sociale mediekanaler:

”Der Himmel reißt auf!” Er titlen på den nye sang. Igen er det en duet, hun vil præsentere for offentligheden. Men hvem er duetpartneren? Hvilken musikalsk retning kommer personen fra? Vi kom til bunden af personen for dig.

Joel Brandenstein kommer fra Ratingen i Nordrhein-Westfalen og startede sin musikkarriere i 2011. Hans debut single “Die Liebe” steg til plads 18 på de officielle tyske single hitlister i 2014.

“Grenzenlos”, navnet på hans anden single, bragte ham også til top 20 af de officielle tyske single hitlister. Derudover har Joel Brandenstein allerede udgivet to albums: “Emotionen” og “Frei”. Med sidstnævnte turnerer han Tyskland fra efteråret 2020.

Brandenstein / Mai: Samhørighed

Spørgsmålet opstår nu: Hvorfor valgte Vanessa Mai Joel Brandenstein som duetpartner? Måske på grund af hans store sociale medieaktiviteter, der ligner Vanessas.

Med over 500.000 fans på Facebook og over 100 millioner videovisninger på YouTube er Joel Brandenstein en stjerne på de sociale netværk.

Han annoncerede også sin debut single online, da han stadig var uden pladeselskab på udgivelsestidspunktet:

Foruden en selvfremstillet video på YouTube, annoncerede han singlen ved downloadportalerne. På trods af det begrænsede interval var han stadig i stand til at opnå succes bagefter.

Vi finder ud af, hvordan resultatet af samarbejdet vil lyde næste fredag. Så det forbliver spændende!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse