Vanessa Mai: Comeback med Wolkenfrei?

I 2012 blev Vanessa Mai tilfældigt trukket til Schlager-bandet Wolkenfrei. Da bandets frontkvinde på det tidspunkt måtte trække sig af helbredsmæssige årsager, ledte bandet omkring Marc Fischer og Stefan Kinski efter en ny frontkvinde. Og det fandt de i Vanessa. Efter et vellykket debutalbum forlod de to mænd dog bandet. I en kort periode fortsatte Vanessa Mai bandnavnet, men droppede det i løbet af sin solokarriere, det sidste album udkom i 2015. Er der et Wolkenfrei comeback nu, otte år senere?

Lad os ikke narre os selv: Vanessa Mai har bevæget sig helt væk fra schlageren de seneste år. Hendes sidste albums kombinerede alt fra hiphop til rap, som man musikalsk kan forestille sig. Men det er også et faktum, at hun uden tvivl havde sine største tider som schlagersangerinde. Hvis man skal tro en ny Instagram-profil, kan der snart komme musikalsk genopfyldning fra Wolkenfrei.

I to korte Instagram-historier lyder “wolkenfrei.official”-kanalen som et nyt hit. Du kan også se noget i et optagestudie  (Wolkenfrei.Official). Er dette fortsættelsen af ​​wolkenfrei historien? Det er sagtens muligt, for Vanessa Mai følger selv denne beretning (Vanessa Mai), ligesom hendes mand og manager Andreas Ferber.

Om comebacket bliver solo eller igen med hendes gamle kolleger? Vil Vanessa Mai vende tilbage til sine rødder? Vil Vanessa Mai komme ind på schlager tronen igen? Vi er spændte!

Det skal du læse