Vanessa Mai, arrogant og udenfor? Giftig kritik af hende

Vanessa Mai fejrer i øjeblikket den ene succes efter den anden. Hendes samarbejde med Gymondo gik for nylig online, der var adskillige tv-optrædener i december, og hendes nye album Mai Tai udgives i dette kvartal. Men succesen tiltrækker også kritik.

Vanessa Mais succes er gået hende til hovedet, hun har nu taget fart, og hovmod står for fald er nogle kommentarer, der burde skade Vanessa Mai. Mange fans taler endda om “Dschungelcamp”. Er den giftige kritik berettiget, eller er latent sexisme måske motivationen for mange, en verbal afsporing?

Foto: BR/ORF/Sascha Baumann

Vanessa Mai upopulær blandt musik kolleger?

Vanessa Mai dukkede op til den store nytårsaften på ARD i slutningen af ​​2020. Da der ikke var nogen tilskuere, dannede kunstnerne selv et slags erstatningspublikum efter deres optræden og bifaldt de sangere, der dukkede op efter dem. Vanessa Mai forsvandt bag scenen efter hendes optræden.

Dette fører til vild spekulation og meget vrede blandt seerne. Vanessa Mai er startet og er endda upopulær blandt andre kunstnere.

Foto: BR/ORF/Sascha Baumann

Så skriver “Glenn” i et forum: Jeg bemærkede også, at Vanessa Mai kun deltog i hendes optrædener i showet og ikke var som alle andre, som publikum bagefter. Jeg får langsomt det indtryk af, at hun ikke længere er særlig populær blandt sine kolleger – og at hun selv har skylden for det. Med ”Immer wieder sonntags” var det allerede i sommers, at alle udøvende kunstnere faktisk dannede det stedfortrædende publikum og støttede hinanden af ​​solidaritet, når de ikke selv var på scenen. Alle gjorde det – kun Vanessa Mai kom kun på scenen for hendes optræden og forsvandt derefter straks igen. Det ser ud til, at hun synes, hun er noget bedre og derfor ikke viser solidaritet med sine kolleger. : /

Har Vanessa Mai ikke lyst til at have kolleger?

Vanessa Mai har ikke lyst til at feste med sine kolleger? Spekulation! Det kunne lige så godt være, at Vanessa Mai i god tid sagde, at hun skulle gå efter optræden. Er det virkelig upopulært? Det er også bare spekulation. Den virkelige årsag er dog også ret uinteressant. Hvad der er sikkert er, at det virker arrogant og afsides for nogle seere og forårsager meget vrede. Men hvorfor faktisk?

Næste station Dschungelcamp

Der er seere, der ser Vanessa Mai allerede i Dschungelcamp, fordi succesbølgen på et tidspunkt knækker, og hendes opførsel derefter vil kaste hende dybt.

Hovmod står for fald. Næste station Dschungelcamp! skriver bruger Onestep og Desert tilføjer, at hun på forhånd er klædt af til Playboy.

Vanessa Mai er mere succesrig end nogensinde

I øjeblikket ser det dog ikke ud til, at bølgen af ​​succes vil bryde. For et par dage siden startede Vanessas samarbejde med fitness app’en Gymondo. Fitness Entusiaster kan nu gennemføre et Vanessa Mai-træningsprogram – mod betaling selvfølgelig – og dermed nå drømmen om Vanessa Mai-figuren.

Vanessa Mai er i øjeblikket mere succesrig end nogensinde. Hun regnes endda til blandt Spotlight-kunstnerne hos Sony. Det betyder, at pladeselskabet også er tilfreds.

Det handler kun om salg

Fansenes kritik går endnu længere. Vanessa Mai handler i stigende grad om salg. Vanessa annoncerer nu kosmetiske produkter, mobiltelefoner og Gymondo. Den egentlige musik er mere og mere i ryggen.

Hun gør alt for denne succes. Promover hendes nye single “Leichter” selv med let tøj.  Den nye sang kommer ud torsdag den 7. januar 2021, og det tilsvarende Instagram-billede viser Vanessa Mai i en forførende stilling på et hvidt lagen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af VANESSA MAI (@vanessa.mai)

Vanessa Mai snart hos Onlyfans?

Skal det meget nøgne look virkelig være der? Nogle af fansen ser Vanessa Mai kun et skridt fra “Onlyfans”. Darmos skriver: Næste udgang: Onlyfans. Meget billig …

Onlyfans er en social platform, hvor (for det meste) afslørende billeder bliver udgivet, men som kun kan ses af betalende brugere. Så dybest set Instagram for betalte abonnenter. Ikke gode ord.

Sexisme problem hos seerne?

Med al kritikken af ​​Vanessa Mais forretningsindsigt kan der også være et sexismeproblem. En succesrig kvinde, der kan lide at være sexet – det virker arrogant og billigt for mange. En succesrig mand (for eksempel rapper), der smider sine “fuffies” gennem klubben med bare bryster i musikvideoer, fejres af masserne.

Måske er dette den forvrængede opfattelse af en kvinde, der simpelthen går sin egen vej. Selvfølgelig er kritik tilladt, og vi synes også, at Vanessa Mai bør holde sig tilbage, når det kommer til hendes reklametilbud. Der er dog intet at finde anstødeligt over hendes udseende.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse