Valg i USA: Denne schlagerstjerne kæmper for Trump!

Foto: Michael Wendler Facebook

Næppe noget valg i USA har nogensinde hidset folk så meget op som dette. Der er stadig argumenter om, hvorvidt Joe Biden vinder afstemningen. Fordi Donald Trump mistænker at der er valgsvindel. Den siddende præsident modtager også støtte fra den tyske schlager-industri.

I lighed med Donald Trump så er der i øjeblikket også fokus på Michael Wendler. Han er ikke bange for at udtrykke sin sympati for den kontroversielle præsident. På Instagram taler Michael om en “uovertruffen ånd af optimisme takket være Donald Trump.”

Michael Wendler: Han tror på Trump! Nu er valget overstået – og ifølge medierapporter har Joe Biden vundet. Men Michael Wendler tror ikke på det: “Kære hr. Pocher, hr. Biden er endnu ikke præsident for Amerika. Resultatet er endnu ikke juridisk bindende! “, svarede Wendler til Oliver Pocher Post, hvor komikeren lykønsker Biden med hans præsidentskab.

Peter Maffay: Han kritiserer “Trump Comedy”

Men i den tyske musikindustri er der en person, der i øjeblikket afregner med Donald Trumps politik og samtidig indirekte skyder på Wendler: Peter Maffay og han skriver på Instagram:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Peter Maffay (@maffay.de) den

Kære venner, hvilken dag?

Ingen tror jeg, kan lide at tage fejl, og alligevel er der nogle der indrømmede det for sig selv og fuldt ud.

Teatret “The Trump Comedy” er ved at slutte, hovedskuespilleren Donald træder af scenen. Showet er slut. I fire hele år splittede denne mand en nation som ingen før, snød og løj, manipulerede, chokerede verdenspublikummet i sin ubegrænsede arrogance, brudte aftaler og traktater osv. Osv.

“America First” var hans motto, men faktisk mente han “Donald First” – det gør han stadig. At denne mand forlader og befrir verden fra en racist, fra en skruppelløs, magtbesat egoman, men også fra nogle af hans håndlangere.

Jeg tog fejl af ham. Jeg troede, han ville komme til igen. Ikke med det rigtige program, ikke med anstændighed og ærlighed, men med hans tricks, med hans hensynsløshed og sin kynisme. Men – hvor dejligt at der er disse fejl – Joe Biden har i sidste ende mere styrke, og størstedelen af ​​befolkningen i USA har den rigtige kosmopolitiske holdning.

Håber, at den fremtidige præsident for De Forenede Stater vil følge dette ord og være repræsentativ for alle amerikanere. At det åbner op og returnerer landet til det globale samfund vil skabe tillid og de nødvendige muligheder.

GØR AMERIKA STOR IGEN. Det var det, Trump ønskede. Hans måde var forkert. Joe Biden er i stand til at gøre det. Lad os ønske ham og nationen held og lykke.

De er også glade for Joe Biden

Det er ingen stor hemmelighed, at Donald Trumps mandat med de kendte faldt igennem. Stjernerne er så meget mere tilfredse med det foreløbige resultat af valget. Sanger Lady Gaga græd endda foran vennerne i sin Instagram-video.

Og den tyske skuespillerinde Diane Kruger kræver endda juridiske konsekvenser for Donald Trumps “handlinger og løgne”. Vi er spændte for at se, hvordan dette amerikanske valg vil udvikle sig.

Kilde: Schlager.de

(Tyskschlager.dk tager ikke politisk stilling, men forholder os neutrale)

Det skal du læse