Udfordring til Florian Silbereisen

Foto: NDR/Frizzi Kurkhaus

Udo Lindenberg er en absolut kultfigur og får snart en helt særlig optræden på tv. Der bliver endda en særlig duel mellem ham og Florian Silbereisen.

Udo Lindenberg i “Tatort” juleafsnit og hvad er en søndag uden et “Tatort”-afsnit? Det kan musikfans virkelig glæde sig til nu, for 2. juledag (26. december) er en helt særlig sanger gæst i krimiserien. Udo Lindenberg har en gæsterolle i juleafsnittet.

Samarbejdet kom i stand gennem hovedrolleindehaveren Maria Furtwängler. Hun forklarede engang til “DWDL”-portalen: ”Udo inviterede mig til et musikalsk samarbejde for nogle år siden, som jeg var meget glad for. Så dukkede tanken op, at det ville være dejligt, hvis han kunne være der på et Lindholm gerningssted. Så kom Uli Brée på denne meget fine idé, og jeg tror, ​​Charlotte Lindholm vil fortælle historien på helt andre måder.”

Udo Lindenberg som gerningsmand?

I “Tatort”-afsnittet med Maria Furtwängler i rollen som Charlotte Lindholm bliver det rigtig spændende. Kommissær Lindholm tager til Hamborg for at møde en mand på et hotel. Men da hun ankommer, er han død. Lindholm bliver efterfølgende betragtet som mistænkt og stoler ikke længere på sine kolleger. Så hun påtager sig selv efterforskningen og går til bunds i det hele. På det tidspunkt foregår en casting for en Udo Lindenberg-doppelgænger på hotellet. Var en af ​​dobbeltgængerne gerningsmanden? Er det hele en stor hævnaktion mod kommissæren?

Florian Silbereisen & Udo Lindenberg: Kvote-kamp

Er du ikke til kriminalromaner, kan du glæde dig til “Traumschiff” (26. december kl. 20.15) med Florian Silbereisen. Som kaptajn Max Parger vil Florian være “forbrydelsesscenen” i Sverige-afsnittet for en eller to tv-seere. Det bliver spændende at se, hvem der skal sikre dagens sejr. Kampen om tv-julekronen er i gang.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse