Tyveri hos Tanja Lasch!

Foto: (c) Robert Recker

Selve ideen om, at en indbrudstyv kan få adgang til dit eget hus eller din ejendom er uhyggelig. Men for Tanja Lasch er dette skræk-scenario desværre nu gået i opfyldelse: Tanja blev røvet – og gerningsmanden er tilsyneladende ikke fremmed!

Ubudne gæst –  Tanja Lasch forventede bestemt ikke dette overraskelsesbesøg i weekenden – og kunne bestemt have været  det foruden. Fordi Tanja blev hjemsøgt af en indbrudstyv! Genstanden var hendes søn Lucas e-cykel. Kameraerne på deres ejendom filmede den ubudne gæst, der tilsyneladende ikke var fremmed. Tanjas partner Reik S. genkendte tyven – og luftede sin vrede på Facebook.

Vredt Facebook-indlæg

“Hej Maxim Nickel, dumt at du i går, stjal Lucas cykel, du glemte opladningskablet til e-cyklen. I aftes omkring kl. 23.50. Nu er du nødt til at komme til os igen i morgen for at få det. Det gik ikke dig, fordi du overså det helt nye kamera. Politiet kommer for at besøge dig i dag. Du bør ikke lade e-cyklen forsvinde nu, men straks bringe den tilbage. Du kender adressen, du har været der to gange. Hav en god søndag med Lucas e-cykel. Kan og bør deles. Hvis du har mit telefonnummer, bedes du kontakte mig,” postede han sammen med fotobevis fra gerningsmanden.

Ikke en fremmed

Siden da har vrede kommentarer fra vennekredsen til parret, stablet sig op under posten! Fordi den unge gerningsmand ser ud til at komme fra kvarteret, og derfor var Reik S. i stand til selv at finde ud af tyvens navn, som han afslører i kommentarerne. Efter anmodning afslørede parret udelukkende for os, at cyklen endnu ikke er kommet retur, men politiet efterforsker – men ikke kun det!

”Luca er meget populær, alle unge mennesker i vores kvarter jager nu tyven. Han kommer bestemt ikke langt,” sagde Reik i telefonen. På trods af al vrede er han også lidt overbærende, fordi gerningsmanden ser ud til at være et problembarn – med en lang kriminel fortid, som Reis privat forskning har vist.

”Man kan faktisk have ondt af ham. Faktisk skal du holde forældrene ansvarlige for dette,”  siger Tanja Laschs partner. Hvor har han dog ret …

 

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse