Fantasy Martin blev gift: Dette er, hvad hans ekskone Tanja Lasch siger

Det var gårsdagens overraskelse: “Fantasy”-stjernen Martin Hein giftede sig med sin kæreste Mela Rose. Schlagersangerinden lagde et billede på Instagram af et lykkeligt brudepar, der modtog mange lykønskninger fra kendte schlagerstjerne-kolleger. Martins ekskone Tanja Lasch afslørede derimod over for Schlager.de, hvad hun ville have parret til at gøre.

Martin og Mela siger overraskende ja

Mela Rose strækker glad buketten af roser i vejret, mens hendes nygifte mand Martin Hein bærer hende. Den 4. august sagde parret endelig ja til hinanden. Og lykønskningerne har væltet ind lige siden. Anna-Carina Woitschack og Julian Reim var blandt de første til at ønske de nygifte alt det bedste i fremtiden. Men hvad siger Martins ekskone Tanja Lasch om det?

Tanja Lasch: “Jeg ønsker jer alt det bedste”

Da hun blev spurgt af Schlager.de, afslørede Tanja: “Jeg ønsker dem begge alt det bedste, og jeg håber, det varer for evigt denne gang.” Tanja Lasch var i et forhold med Martin Hein i 15 år og var endda gift. Deres søn blev født i 2004. Parret søgte dog om skilsmisse i 2017. I mellemtiden er Tanja Lasch tilbage i den syvende himmel.

Er Mela den rigtige til “Fantasy”-stjernen? Tilsyneladende ville han ikke stikke hånden i ilden for det, som han tilstod over for “Das neue Blatt”: “Sandheden er: Jeg ved ikke, om dette ægteskab vil vare evigt. Vi lever vores følelser sammen, og med lidt held varer det evigt. Men ethvert ægteskab kan selvfølgelig også gå galt.” Så lad os håbe, at Tanja Laschs ønske går i opfyldelse!

Kilde. Schlager.de

Det skal du læse