Tanja Lasch – Fröhliche Weihnacht

For mange mennesker er det den mest vidunderlige tid på året: den besindige juletid. I år har sangerinden og sangskriveren Tanja Lasch en helt særlig overraskelse til alle schlagerfans: Hun udgiver det første julealbum i sin karriere! Den 27. oktober 2023 udkommer “Fröhliche Weihnachtszeit”.

Det dufter af honningkager, gløgg og æbleskiver. Selv om dagene bliver kortere, så vil der inden så længen lyse juletræer, lyskranse og adventsblomster op i manges hjem. Ud over de typiske skikke må den passende musik ikke mangle – i år synger Tanja Lasch de smukkeste juleklassikere for os. Til det har hun valgt sine 12 yndlingstitler, som hun nu fortolker på sin personlige måde: “Det har altid været mit ønske at gøre mine fans og de mennesker, der kan lide min musik, glade med sådan et album. Jeg er glad for for en gangs skyld at vise mine mere stille toner, og de mennesker, der kan lide min stemme, er nu velkomne til at blive beruset af den ved juletid.” Mens Tanja Lasch i årevis har erobret hitlisterne med sine uptempo-numre, oplever vi hende nu fra en helt anden side.

Med sin fløjlsbløde stemme formår Tanja at transportere en smuk, følelsesladet lyd direkte ind i stuerne hos schlagerfans. Sammen med sin producer Simon Allert – en af Tysklands mest succesfulde sangskrivere og producere – leverer hun det perfekte soundtrack til den mest eftertænksomme tid på året. Til dette har hun valgt traditionelle klassikere som “Leise rieselt der Schnee”, “Oh Tannenbaum” eller “Stille Nacht”. Men også internationale hits som “Last christmas”, “White christmas” eller “Winterwonderland” må ikke mangle på dette album. Alle børn kender sikkert Rolf Zuckowski-klassikeren “In der Weihnachtsbäckerei” (I julebageriet) – nu kan vi også synge dette hit sammen med Tanja Lasch: “Jeg elsker juletiden. Jeg fejrer den et par uger før ved at pynte hele huset, bage småkager og stollen, tænde stearinlys og nyde stilheden.”

På “Fröhliche Weihnachtszeit” har Tanja Lasch udvalgt sine personlige yndlingssange, men én sang står hendes hjerte særligt nær: “‘Weihnachten in Familie’ er en af mine favoritter. Jeg har meget til fælles med originalen af Frank Schöbel og familie. Frank er en ven af familien, som jeg har kendt siden barndommen. Frank, hans børn, mine forældre og jeg tilbragte mange somre sammen ved Østersøen. Jeg elskede at synge med på denne sang som barn, og det er en ære for mig nu selv at udgive den.” Med sit første julealbum rammer Tanja Lasch lige i hjertet og formår endnu en gang at inspirere med sin karakteristiske stemme. Udgivelsen er opfyldelsen af et stort ønske for den passionerede sangskriver og sangerinde.

“Jeg vil gerne give folk en lille smule glæde. Og levere en dejlig stemning til den mest kontemplative tid på året”.

“Fröhliche Weihnachtszeit von Tanja Lasch” udkommer den 27.10.2023.

Det skal du læse