Tanja Lasch præsenterer sin nye single “Auch morgen noch”

Efter mere eftertænksomme melodier på sit første julealbum leverer sangerinden og tekstforfatteren Tanja Lasch den næste sang med ægte hitpotentiale lige i starten af det nye år. Hun udgiver nemlig sin nye single “Auch morgen noch” i dag den 19. januar 2024.

Hvor er det dejligt at vide, at man har en ved sin side, som altid er der for en. Den ene yndlingsperson, som man er solid sammen med i tykt og tyndt. Tanja Lasch beskriver netop denne særlige følelse i sin nye titel “Auch morgen noch”. Man kommer hjem efter en stresset dag og lader sig bare falde i armene på sin store kærlighed. Sangen er en hymne til de store følelser, for hvad kan være smukkere end kærlighed?

Som omkvædet lyder: “Schmetterlingsleicht zu allem bereit, auch morgen noch” (Sommerfuglelys, klar til alt, også i morgen). Teksten er igen skrevet af Tanja Lasch, og én ting står klart: Kærlighed overlever alt, og kærlighed er den eneste måde at få en person til at føle sig tryg og sikker. Uanset hvilke forhindringer par nogle gange må overvinde, vil de i sidste ende overvinde dem sammen.

Videoen herover er tilgængelig fra kl 17:00 i dag.

Uptempo-nummeret er produceret af en af Tysklands mest succesfulde producere, Simon Allert, som allerede har arbejdet med bl.a. Michelle, Roland Kaiser, Bernhard Brink og Ross Antony. Sammen har de skabt et fantastisk uptempo nummer, der endnu en gang demonstrerer Tanja Laschs sangskriverkvaliteter.

Det skal du læse