Tyskschlager.dk reporter med hilsen fra Kerstin Merlin.

Med Tyskschlager.dk på Tur.

Schlager Countdown i Oldenburg blev en super oplevelse for os i pressen. Efter showet i fjernsynet havde vi adgang til “Front of Stage Pictures” hvor der blev lavet en del interviews efterfølgende til feste.tv, som er en internetportal hvor man på ARD kan gå ind og se lidt mere hvis man er interesseret. Her efter var der  “Den røde løber”.

Alt i alt en flot aften med masser af kontakt med de udøvende Schlagerstjerner hvor der flittigt blev fotograferet og lavet korte interviews. Kirstin Merlin og Melanie Wolf dannede til sammen gruppen ROTBLOND som fik deres debú her ved dette års Schlager Countdown. Efter min mening en fantastisk god sang med titlen Wer Liebt, Gewinnt.

 

 

 

Ved Den røde løber fik jeg lavet et lille interview med Kirstin, hvor vi fik snakket om Schlager XXL som hun jo er moderator/interviewer tyske schlagerstjerner med  i Danmark via DK4, hvor hun jo har en hel del fans. Dk4 er faktisk den eneste TV station i Danmark der producerer og viser Tysk Schlager musik – utroligt.

 

Hun var meget glad for samarbejdet, og glædede sig til at vi skulle mødes igen snart. Melanie Wolf er måske kendt af mange som Star  danseren ved Den Tyske Fjernsynsballet, som jo altid er med ved ZDF Carmen Nebels shows – men her synger hun altså sammen med kerstin – og det kan hun.

 

Det skal du læse