Dana Winner d. 8 December 2023 i Antwerpen, Belgien

Vi var til en fantastisk koncert i Antwerpen d. 8. December i Belgien med Dana Winner  i Konigin Elizabethzal, som var en fantastisk flot sal med en kapacitet på 2000 stolepladser. Det bliver brugt til symphonie orkester opførelser samt Pop-, Rock- samt andre koncerter. Man sidder lige som i et Teater, med 2 Balkoner. Enorm flotte udsmykninger. Vi fik fundet vores plads på første række, og observerede at der næsten var fuldt optaget.

Scenen lignede et sandt julelandskab som var pyntet meget stilfuldt op, med juletræer og julepynt foran på scenen. Bagved kørte der hele tiden et show på en storskærm med alle mulige stilfulde billeder. En virkelig pryd for øjet. Man kom straks i julehumør. Tiden oprandt og Dana kom ind på scenen under vild jubel af alle hendes fans. Hun var iklædt en meget fin kæmpe blå kjole fra “dengang” af.

Dana sang en hel del julemelodier, som hun som sædvanlig opfordrede folk til at synge med på. Hendes velkendte stemme kom frem med sit flamske dialekt, som er utrolig sympatisk – Shall we singe, shall we singe….. og fluks var alle med på ideen. Man klappede og sang hele denne aften som aldrig før…. jo julen var på vej kunne man mærke. Der var sange fra Belgien, Tyskland og Amerika.

Hun sang blandt andet melodier fra The Sound of Music samt The Greatest Showman. Hun havde lige udgivet et Album som hed “Turn the Page”, hvorfra hun sang sange som: Turn the Page, Never Enough, Schilderei, Miss you Most, Always remember us This Way samt et hav af andre sange. Koncerten varede i 1 time og 45 minutter, og ja, jeg tror der går en uge inden man får armene ned igen.

Det var så smukt udført. Man kunne godt mærke at her havde man med at gøre med en topprofessionel kunstner, som havde en magi uden lige til at fange sit publikum. Dana besidder enorm meget karisma, som kommer til udtryk når hun synger sige sange. Man bliver simpelthen trukket med ind i en anden verden.

Man lytter bare til denne fantastiske klare stemme som rammer tonerne så korrekt. Her er intet overladt til tilfældighederne. Hver tone bliver sat an korrekt. Efter hver sang tar hun lige en slurk fra en flaske, for at have stemmen klar hele tiden til det maksimale. En virkelig professionel kvinde, der ved, hvad hun gør. Efter koncerten kom datteren “Chinouk”, ind med blomster til mor.

Efter koncerten var der Autogramtime med Dana. Der var en lang kø som varede i uendelig lang tid. Her fik Dana gaver mm, samt en god snak med alle hendes fans en efter en. Man kunne godt se at hun kendte næsten alle, da der blev uddelt mange klem. Dejligt at se at en kunstner bruger meget tid på at kende sine fans. For dem der havde købt det nye Album ved standen, kunne man få det signeret af Dana.

Ved Autogramtimen fik man også et kort med hjem, hvor man kunne se når hendes næste store koncert kom i Antwerpen,Belgien – Sportpalais. Det bliver den 8. December 2024, og biletterne kan købes allerede d. 11. December 2023 nu her. Beyonce sang her 2014 for 33.000 tilskuer. Det er kæmpe stort. Vi kan varmt anbefale at man tager ud til Dana Winner koncerter, du får en helt unik oplevelse i fineste karakter. Vi er klar til at tage ud til hendes næste Teatertur “Schilderei“, som starter d. 1. Marts 2024 i Belgien.

Flere informationer kan findes på www.Danawinner.Com

Det skal du læse