Miss you Most Tour – 25. November 2023 i Hasselt, Belgien.

Lørdag d. 25 November 2023 var der koncert med Dana Winner i kultur & kongrescenteret i Hasselt, Belgien. Alle 870 pladser var udsolgt. Man skulle være hurtig for at få en billet, da det var 33 år siden hun startede med at synge, og her ved denne koncert, ville hun spille alle de vigtigste sange for hende, frem til i dag. Dana startede i 1990 med sin debu single “Op het dak van de wereld”, som er en cover version af Carpenters “Top of the World”.

Senere kom Woordenloos og Westenwind (One way wind). Dana begynder så i år 2000 – 2006 at indspille kun Engelsksprogede sange. Dana har i dag solgt over 4 millioner Albums og har kæmpe koncerttourneer i SydAfrica og Thailand, ikke at forglemme Holland og Belgien hvor der hvert år er Julekoncerter, forårs- og efterårs koncerter. Der planlægges i øjeblikket på koncerter i Danmark.

Koncerten startede med et hav af velkendte melodier fra 70érne af hvor alle stort set sang med for fulde kraft. Dana var god til at få folk med. Hun har et fantastisk tag i sit publikum. Imellem hver sang fortalte hun små historier, anekdoter og rim som fik publikum til at kommunikere med hende – det virkede meget afslappet og nyt. Et ægtepar fik lov til at komme op på scenen for at fri til hinanden under overværelse af Dana.

Pludselig gik Dana ned fra scenen og satte sig ved en dame nede i salen. Hun var lige blevet 100 år, og nu ville hun altså til en Dana Winner koncert. Dana talte med hende under vild jubel fra salen af, hvorefter hun gik op og sang videre. Et fantastisk mennesker med en kæmpe stor passion for sine fans.

Der var en lille pause, hvorpå Dana igen var på scenen, hvor hun sang mange kendte sange fra filmverden samt evergreens. Hendes nyeste single var også med – Turn the page, samt flere af hendes egne sange. Westenwind var nok en af de sange hvor loftet var ved at løfte sig, da alle sang med. Damerne for sig og mændene for sig. Det var egentligt lidt sjovt.

Efter koncerten er der nogle gange autogramtime med Dana, men ikke denne gang. Vi gik nedenunder hvor man kunne få en øl, og der gik Dana bare rundt imellem bordene og talte med alle og enhver. Satte sig ned nogle steder, og gik så videre igen. Var man interesseret kunne man få en selfie med hende.

Hendes mand, som samtidig er Manager for hende gjorde det samme. Det hele virkede meget hjemmeligt. Jo, hun elsker sine fans meget. Jeg havde denne gang også mulighed for at komme Backstage, det var spændende. Vi fik selvfølgelig også en selfie med hende.

Næste gang Dana holder koncert er d. 8. December 2023 i Koenigin Elisabethzaal, Antwerpen, Belgien.

Det skal du læse