Schlagerfans på Tour: De bedste Partystrande i Europa

Hvis der er en ting, som schlagerfans virkelig er god til, så er det feste. Selv hvis virkelige festdyr kan have det sjovt overalt, fungerer det i princippet lidt bedre nogle steder. På ferie er du for eksempel meget mere afslappet, og det er lettere at feste.

Dit hoved er klart, og da ingen kender dig her, kan du lade dig skeje mere ud med dine venner. Dette fungerer selvfølgelig bedst på stranden, hvis du får festen serveret sammen med solen, stranden og havet.

Klassikeren: Ballermann

Når det kommer til fester og schlager, er den berygtede Ballermann på Mallorca den første adresse. Jürgen Drews, Mickie Krause og andre schlagermusikere er ansvarlige for Open-Air- og Open-Air-diskoteker såsom Bierkönig, Megapark og Upper Bavaria. Her kan du virkelig danse og feste indtil de små morgentimer.

Hvis du har brug for en pause fra at feste, kan du også hygge dig væk fra festmilen på Mallorca. Overalt på øen er der gode vandrestier og endda udfordrende klatreture. Mindre aktive mennesker kan opleve spænding i Casino de Mallorca. Der kan du spille roulette i ægte stil, spille poker eller tage plads ved blackjack-bordet.

Costa Brava i Lloret de Mar

Du behøver ikke nødvendigvis at flyve til de spanske øer for at få en anstændig fest. På Costa Brava i Lloret de Mar er fastlandet en ægte festborg. I fiskerlandsbyen finder du fantastiske festivaler samt forskellige store diskoteker. En ferie der er dog ikke billig.

Festparadiset på Mykonos

Siden 1960’erne har tusinder af festglade mennesker hvert år rejst pilgrimsrejser til den græske øen Kykladen for virkelig at slippe slippe sig løs. Her finder du flere feststrande. Hvis du vil danse ordentligt, er Paradise Beach og Super Paradise Beach de rigtige adresser til dig. Selv internationalt anerkendte DJs har opdaget den tilknyttede Paradise Club for sig selv og spiller regelmæssigt her i hovedsæsonen. Et must for fest fans, når de besøger øen.

Guldstranden i Bulgarien

Det er ikke for ingenting, at denne store feststrand i Varna kaldes østens Ballermann. Denne strand skylder sit navn til det gyldne sand, der kan ses fra promenaden. Lige her finder du en masse festmuligheder. Fordelen sammenlignet med den originale Ballermann er, at drikkevarer er betydeligt billigere, og der er ingen udgangsforbud. Du kan danse, indtil dine fødder ikke kan længere. Der er også lignende schlagerstjerner at opleve her som på Malle. Big Brother-stjerne Jürgen Milski, for eksempel, optræder her regelmæssigt.

Ud over at feste har byen Varna også en masse kultur at byde på. Flere indflydelsesrige fra forskellige lande mødes her. Kulturen er formet af slaviske, osmanniske, persiske og græske påvirkninger. Hvis du har brug for en pause under din festferie, er du godt taget af.

Kroatien: Fest ved Adriaterhavet

Mellem maj og september kan du opleve en fest ved Adriaterhavskysten, der virkelig har vasket sig selv. Direkte i Adriaterhavet ligger den lille ø Pag, som på et tidspunkt blev omdannet til et stort festområde. De mest berømte DJs i verden optræder i mange klubber og festivaler på bredden i løbet af sæsonen. Ud over at feste om natten kan du træne i løbet af dagen i forskellige vandsport.

Ibiza og dets Playa d’en Bossa

Denne feststrand er så berømt, at selv store verdensstjerner er forbi. Det er ikke ualmindeligt at finde berømtheder som Kim Kardashian eller Oscar-vinderen Leonardo DiCaprio, der forvandler nat til dag der. Den tidligere hippiekoloni har udviklet sig til en reel partyhøjborg. Hvis du er heldig, kan du også se på de hippeste klubber på øen, såsom Pacha eller Privilege.

Men Ibiza har meget mere at byde på. Øen skifter, og udover unikke festaftener får du helbred og velvære. Det er sandsynligvis en af ​​grundene til, at så mange berømtheder har det godt her. Fordi på Ibiza får du den perfekte balance mellem afslapning og fest.

Kudos-stranden ved Sortehavet

Kudos Beach i Rumænien er stadig et ægte insidertips. Festscenen er endnu ikke kendt her oppe, og du kan virkelig se frem til autentiske festaftener. Stranden er især berømt for sine elektro- og House-festivaler. Derudover er en ferie her mærkbart billigere for din tegnebog.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse