Tysklands mest attraktive schlagersangerinde er blevet alene

Foto: MDR/Uwe Frauendorf

Mange medier kaldte hende for nylig, den mest attraktive eller smukkeste schlagersangerinde. Det, der menes, er den tidligere model Franziska Czurratis, som nu er musikalsk aktiv under kunstnernavnet Jenice. Nu er hun skilt fra sin kæreste. Og dette er en af ​​de mest berømte ledere i Tyskland …

Jenice afslørede til “TZ”, at det er slut mellem hende og den tidligere Wendler-manager Markus Krampe. Hendes kærlighed er slukket.

Nu fortalte Krampe til “Expressen”: “Det forbandede 7. år fangede os.” . Dermed skiltes de dog tydeligt på god fod: ”Vi havde det rigtig godt sammen og vil blive ved med at være venner. Jeg synes også, det er vigtigt, at man efter så lang tid slår op på gode vilkår.”

https://youtu.be/Kk5odHEtPNI

Jenice, der engang blev kåret som “Tysklands smukkeste model”, bryder nu også ny vej i sit privatliv efter at have stoppet sin modelkarriere for noget tid siden. Hendes nye single “Engel gegen Teufel” udkom for nylig, som fik mange positive anmeldelser og viser, at det var det rigtige skridt at tage fart musikalsk.

Hun er også kendt af mange Schlager-fans fra en af ​​de mest klikkede musikvideoer nogensinde: I “Warum hast Du nicht nein gesagt?” hun spiller den kvindelige hovedrolle. Hendes flotte udseende er både en velsignelse og en forbandelse for kunstneren.

Jenice, for eksempel, udtrykte for nylig tydelig kritik af branchen. Efter hendes mening er folk for ofte reduceret til deres udseende. Hun har ret!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse