Hans Silvia tog en vigtig beslutning ved duetten

Det er uden tvivl et af de største hits gennem tiderne: “Warum hast Du nicht nein gesagt”, mega-duetten af ​​Maite Kelly og Roland Kaiser. I den officielle musikvideo, som nu har nået 138 millioner klik på YouTube, er den tidligere model Franziska Czurratis alias Jenice der spiller den kvindelige hovedrolle. Som hun nu afslører, traf Roland Kaisers Silvia et afgørende valg på det tidspunkt…

I indspilningen af ​​den seneste udgave af “Schlagerlounge mit Nina Marlisa” var Jenice gæst for at fremføre sin aktuelle sang “Engel gegen Teufel”. Undervejs afslørede hun mere om at filme musikvideoen til Warum hast Du nicht nein gesagt. Det var Roland Kaisers Silvia, der valgte Jenice som model som den kvindelige hovedrolle. På det tidspunkt vidste ingen, at sangen ville blive sådan et hit. Jenice selv vidste ikke engang på forhånd, at hun spillede en rolle for to af schlagerens topstjerner. Da hun ankom på settet, var det Maite Kelly, der straks krammede og hilste på hende.

Paulina Wagner, Anni Perka og Noel Terhorst var også gæster i tv-programmet i Hamborg. Så næsten en ægte Ladies Night. Paulina berettede om en meget speciel tid i USA. Hun gik på college i et år som teenager. Ved hjælp af fotoalbummet husker hun det sammen med seerne. Der var også tv-premiere på hendes aktuelle sang “Gefühlt perfekt” fra hendes debutalbum “Vielleicht verliebt”.

Det var en rigtig heimspiel for Anni Perka. Hun har noget til fælles med Nina-Marlisa: De gik begge på den berømte Stageschool. Og hun deler også noget med Jenice: Både hendes titel “Allein war gestern” og “Engel gegen Teufel” af Jenice er fra produceren Tim Peters, hitsmeden.

Ingen tvivl, i det aktuelle afsnit af “Schlagerlounge mit Nina-Marlisa” var der igen meget at snakke om. Den første udsendelse er i aften klokken 20.15 på Hamburg1. Kan ses via livestream på tv-selskabets hjemmeside. Klik her.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER