Jenice – Ulykkesdrama: Frygt for døden i masseulykke på motorvej

Ulykkesdrama med schlagerstjernen Jenice. Masseulykke på motorvejen, mange kvæstede, total afspærring hele natten. Hun fortæller eksklusivt til Schlager.de, hvordan hun oplevede rædslen.

Det skete sent onsdag eftermiddag. Jenice var på motorvejen i retning mod Köln, på vej til studiet. Men så skete ulykken, der kunne have kostet Jenice livet. Chokeret lagde hun billeder af masseulykken ud på sin Instagram-profil dagen efter. Hun skrev: “Jeg har det fint og var i stand til at hjælpe de kvæstede og alvorligt kvæstede på stedet.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jenice (@jeniceofficial)

I et eksklusivt interview med Schlager.de indrømmer Jenice: “Jeg var ikke sikker på, om jeg ville poste det. Men jeg tænkte ved mig selv, at hvis jeg havde været på min mobiltelefon i det øjeblik, eller ukoncentreret, så ville jeg måske være alvorligt såret nu. Eller død.”

Og så kommer de dårlige minder: “Bag mig kørte ti biler ind i hinanden. Foran mig var der nok syv biler. Jeg ramte næsten autoværnet. Jeg havde åndsnærværelse nok til at reagere og formåede på en eller anden måde at køre gennem et minihul foran en lastbil. Jeg ved ikke, hvordan det kunne ske. Politimanden sagde senere til mig, at det var et mirakel, at jeg reagerede så hurtigt.”

Var det uhensigtsmæssig kørsel, der førte til den forfærdelige ulykke? Jenice: “Det var ekstremt tåget, det havde regnet, vejen var glat. Og så stod solen meget lavt. Man kunne næsten ikke se noget. Det skete ud af det blå.”

Jenice ydede straks førstehjælp

Hvad hun så derefter – forfærdeligt. Jenice: “Der lå to mænd på vejen. Den ene skreg virkelig.” Det første øjebliks chok – så handlede Jenice, ret intuitivt. Jenice: “Så tog jeg min førstehjælpstaske ud af bilen og dækkede først manden med nødtæppet og stabiliserede ham sammen med to andre mennesker. Det var ret slemt.”

Jenice, som kun måtte igennem to alvorlige operationer i september, vil nok aldrig slippe af med disse billeder. “Der var også en lille dreng i en ødelagt bil, hvor faren var kommet til skade. Drengen var i chok. Jeg prøvede så at berolige ham lidt, legede med ham i bilen. Det var så slemt …”

Jenice, som kaldes Tysklands smukkeste schlagersangerinde, var meget tæt på at dø. Det var præcis, hvad hun følte, som hun fortæller. “I det øjeblik det skete, troede jeg, at jeg skulle dø. Det hele gik så hurtigt. Og uventet. Jeg var virkelig heldig.”

Jenice og de andre involverede i ulykken måtte tilbringe den halve nat på den helt lukkede motorvej. Det var bidende koldt. Jenice: “Jeg tog i studiet som planlagt. Jeg er stadig gennemfrossen. Men heldigvis var der ingen dødsfald.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse